Låt designen komma fram i hemmet

Det finns så mycket vackert att dekorera hemmet med, väldesignade möbler, snygga tavlor och posters som sätter färg på inredningen. Letar du efter något snyggt att hänga på väggarna? Något som inte finns hemma hos alla dina vänner? Läs vad våra kreatörer går igång på.

Det finns 27 produkter.

Visar 1-27 av 27 objekt

Aktiva filter

Välj en färgskala i dina tavlor och posters

Många är rädda för att beställa tavlor i olika färger, det kan bli rörigt och plottrigt. Ett tips är att hålla sig till några få färger och låta nyanserna skapa en dynamik i rummet. Tänk på att om du väljer starka färger i dina tavlor och posters så bör övrig inredning gå i milda toner.

Fler sätt att framhäva din fotokonst

Jobba med kontraster, modern fotokonst som samsas med äldre designmöbler och loppisfynd blir till en fullträff i hemmet och avslöjar en hel del om den som bor där. Testa att hänga tavlorna i olika rum för att se var de passar bäst, vardagsrum, sovrum, hall och kök är givna platser, men glöm inte badrummet. Så coolt! En annan designklassiker är tavelväggen där flera favorittavlor samsas i ett kollage över soffan eller sängen för att bara nämna några platser i hemmet.

Posters som inte finns överallt

Handen på hjärtat, vem vill ha tavlor och posters som printas i enorma upplagor? Är det inte så att vi vill hitta vår egen stil och inreda med konst som beställs i begränsad upplaga?

Så färgsätter du monokromt

Monokrom inredning eller monokrom färgsättning förknippar vi ofta med svart, vitt och alla gråtoner däremellan. Men det måste inte bara vara svartvitt, utan monokromt innebär att du endast använder dig av en färg, men varierar nyanserna, oavsett färgskalan. Att inreda med inspiration av det monokroma har stora möjligheter och tillsammans med stilfull fotokonst skapar du ett personligt hem.