Fotokonst

Utvald fotokonst i begränsade upplagor till hem och kontor. Vi erbjuder fotografiska posters och prints i både svartvitt och färg. Högkvalitativa kollektioner av de vackraste fotografiska konstverk vi kunnat hitta. Förvandla ditt hem till en plats att längta till.

Fotokonst Det finns 78 produkter.

Underkategorier

  • Fotografi till salu

    Fotografi till salu i upplaga 300 stycken av varje storlek. Vi erbjuder fotokonst i hög kvalitet som passar till skandinavisk design och klassisk inredningsstil.

  • Exklusiv fotokonst

    Exklusiv fotokonst med vackra motiv i upplaga max 20 stycken. Signerade och numrerade av fotografen.

  • Vad är fotokonst

    Fotokonst är en konstform som inspirerar och hjälper oss att inreda vackra hem och arbetsplatser. Ett fotografi kan uttrycka det vackra, något att längta till eller bara väcka känslor.

per sida
Visar 1 - 36 av 78 artiklar
Visar 1 - 36 av 78 artiklar

Högkvalitativ fotokonst

Intresset för fotokonst har vuxit enormt under 2000-talet. Fotokonst i hög kvalitet är lätt att bli förälskad i, motiven, nyanserna och unika fotografier blir en självklar del i inredningsarbetet. Även om de sitter på väggarna så är fotokonsten accessoarerna som nästan gör störst skillnad för ditt hem, det kan enkelt både sänka och lyfta rummet. Vad du väljer att ha på väggarna är med andra ord otroligt viktigt för helheten. Hos oss på Spoca edition hittar du all fotokonst du kan tänka dig. Här finns fotokonst till salu, svartvit, människor och exklusiv i upplaga max 20 stycken. Det har aldrig varit bekvämare att bygga den perfekta fotoväggen.

Inred med fototavlor

Upptäck vad fototavlor gör för inredningen i hemmet. Tavlor med fotografiska motiv väcker känslor, inspirerar och ger ditt hem eller kontor en personlig prägel. Under denna kategori erbjuder vi unik fotokonst i upplaga max 300 stycken av varje storlek. Vid all inredning med fototavlor är det viktigt att köpa konst med hjärtat, det är den enda stilen som håller i längden. Det finns många sätt att inreda med fotografier, satsa på svartvita posters för en monokrom inredning, färgrika fototavlor när väggarna ska inspirera till inredningen snarare än tvärtom.

Vad är fotokonst?

Fotokonst är konst som är baserat på foto och idag är konstformen en tongivande stil i hem och på företag. Det sägs att fotokonsten blev populär i takt med att kamerorna utvecklades och därmed fick vi bättre bilder. Tidigare fotograferade vi analogt för att idag användas oss av den digitala tekniken. Med dagens stora intresse för design och inredning har fotokonsten fått sin givna plats i rummet, Svartvita bilder och färgrika motiv av människor, arkitektur och fordon sätter sin personliga stil i hemmet.

Vilken fotokonst passar till hemmet

Vilken fotokonst som passar till hemmet beror självklart på vilken stil du föredrar. För ett varmt hem kan du välja mellan allt från bilmotiv till färgnyanser, av människor i siluetter. Om rummet går i svartvitt kan det vara snyggt med tavlor i monokrom stil som ger toner i en harmonisk bas. I sovrummet väljer vi gärna fototavlor med vilsamma motiv och i vardagsrummet kan en mer elegant fotobild i klassisk stil passa bättre. För barnrummet finns många vackra naturposters att välja bland, vackra ängar från Skåne eller fina motiv av sjö och hav. Som du nog har upptäckt så är foto som konstform en passion för oss. Det kommer du absolut att upptäcka när du botaniserar i vårt stora sortiment.

Kräver fotokonsten ramar?

Tavelramar blir alltid snyggt, eller sätt upp motiven på väggen med klipps. Alla våra prints håller samma höga kvalitet i tryckteknik och papper. Vår fotokonst trycks på papper med Spoca edition prägling för att garantera äktheten och alla fototavlor med upplaga max 20 stycken är signerade och numrerade av fotografen. Tavelramar beställs separat under kategori Ramar.