Om oss

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Aktiva filter

Fotokonst Spoca + Klas

SWEDISH DESIGNED ART

Spoca är ett svenskt företag med en tydlig målbild: Vi vill erbjuda ett unikt sortiment av tavlor till den design och mode intresserade heminredaren. Vi gör tavlor, så som tavlor borde vara. Vi inspireras av Stockholms musik-, mode- och subkultur scener där vi samarbetar med gatukonstnärer, bilbyggare och modedesigners vilket skapar en alldeles speciell attityd i vår konst. Det är dags att steppa upp och anpassa konsten till hemmet.

Alla vår konst designas i Stockholm, fotokonsten med fotografier främst från Sverige, Spanien och Frankrike. Vi strävar efter att ta fram tavlor med fotokonst och grafik i hög kvalité och vår ambition är att vara med och försköna ditt hem eller arbetsplats så att du blir riktigt nöjd och kommer trivas där. 

Behind the brand

CEO & Founder Klas EHH Sjöberg lanserade Spoca 2007. Efter en tidigare karriär i ett flertal företag bestämde sig Klas för att gå på sin passion.

"Jag studerade och arbetade på dagarna i Stockholm. På kvällar och nätter designade och byggde jag custombilar i ett garage ute i Djursholm, norra Stockholm. Jag lärde mig själv att svetsa och forma plåt samtidigt som fordonen förvandlades till min designvision. Jag ställde ut mina bilar på Sveriges mest prestigefyllda utställningar. Tidigt kom kameran med i projekten, allt fotograferades och många bilder blev eftersökta tavlor som beställdes av unga par i Stockholm.

Någonstans här föds kärleken till att vara med och skapa det vackra och uttrycksfulla i all heminredning, Spoca + Klas".  

Tavlor för livet

Sprid lite extra ljus och värme i hemmet.