Svart och Vit

Svartvita tavlor med fotokonst blir personligt och stilfullt. Det är i gråskalan mellan svart och vitt det magiska uppstår!

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt

Aktiva filter

Svartvit fotokonst - Spoca + Klas

Spocas svartvita tavlor i små upplagor är populära. All svartvit fotokonst kommer från vår studio i Stockholm där kreativiteten ständigt är på topp. Varje tavla signeras och numreras för att garantera äktheten. Att inreda i svartvitt är verkligen snyggt både när det gäller tavlor och möbler, stilen benämns även som monokrom. Fotograferna på Spoca jobbar efter devisen att varje motiv ska printas i ett begränsat antal och bli en pusselbit i det vackra och personliga hemmet. Våra svartvita tavlor passar de flesta inredningsstilar, från en moderns skandinavisk inredning till att matcha annan svartvit fotokonst i ett rum med mer traditionell stil.

Snyggt, personligt med svartvit konst

När du väljer tavlor i svart och vitt här på Spoca så kan vi verkligen gratulera. Svartvita fotografier har länge varit en populär konstform, ofta med ett starkt uttryck i till exempel svartvita porträtt, arkitektur och natur. Vi är många som vill fixa till hemma och göra bostaden mysig. Här passar verkligen svartvit konst in som ofta tar designen till en högre nivå i hemmet eller kontoret. 

Konst i svart och vitt

Tavlor med fotokonst i svart och vitt som du har köpt med hjärtat kan du ha hela livet, så denna typ av konst är verkligen en bra investering. Men glöm inte att väga priset mot upplagans storlek, exklusiv konst i mindre upplaga eller posters i stora massupplagor. Det finns många saker att ta ställning till! Ett bra val är att satsa på svartvita fototavlor och posters i begränsad upplaga från en duktig fotoartist, som du kan sätta upp både i vardagsrum, kök och sovrum. Spocas svartvita fotografier kan vara uttrycksfulla och vackra, medan andra tavlor har en coolare stil, men den gemensamma nämnaren är att de är både snygga och lättkombinerade med dina övriga tavlor. Svart och vitt är verkligen på modet och kanske det som är lättast att anpassa till inredningen, men vi får inte glömma de färgrika tavlorna som låter väggarna inspirera till inredningen, snarare än tvärtom. Våga tänka utanför boxen, bygg en tavelvägg, häng ditt favoritmotiv i badrummet, ställ tavlan i bokhyllan eller varför inte på köksbänken. Älska svartvitt och slå till på fin fotokonst som du kan njuta av år efter år!