Sista motiven

Alla Spoca + Klas tavlor bär på en historia. Det är glädje, hopp och kärlek, att njuta av det vackra i livet. För den som inreder med tavlorna kan det fungera som en inspirationskälla till vad som är viktigt i livet.  Vi menar tavlor för livet.

Det finns 47 produkter.

Visar 1-36 av 47 objekt

Aktiva filter

Tavlor och prints online

Välkommen till den svenska webbshoppen Spoca! Vi erbjuder konst i begränsade upplagor som skapar vackra hem och du kan här välja tavlor och prints som hjälper dig i ditt inredningsarbete. Med utgångspunkt från vår studio i Stockholm tar vi fram tavlor som passar den skandinaviska inredningsdesignen och lyfter fram det moderna och stilsäkra i fotokonsten. Du kan välja tavlor med populära motiv som blir kommande klassiker, men passa på innan de tar slut!

Pryd väggarna med tavlor du älskar

Vi vill ha tavlor och prints att titta på som ger glädje och får det att kännas starkt. Det känns som att en ny tid är här, där vi kanske har tröttnat lite på prylar för sakens skull. Vi erbjuder prints och tavlor i små serier, motiv att älska och njuta av under lång tid.

Populärt är vår svartvita fotokonst som gör sig mycket bra till både modern och mer klassisk inredningsstil. Här kan du verkligen ta ut svängarna, låt hemmet bli personligt med tavlor av samtidskonst och svartvita prints. Vad kan gå fel! Det kan ibland vara svårt att veta vad man ska pryda väggarna med. Spoca erbjuder en tjänst där du köper tavlor med prenumeration, under 18 månaders tid får du, om du vill, byta ut motivet två gånger för att sedan behålla den senaste tavlan.

Spoca studio

Vår studio ligger i hjärtat av Stockholm och här skapar vi vackra tavlor från bilder vi får in från våra fotografer i Sverige, Spanien och Frankrike. Studion är vår kreativa mötesplats där mycket spännande ständigt är på gång och många vackra prints utformas.

Alltid hög kvalitet

Våra tavlor är skapade för att ge dig glädje och pryda dina väggar under många år. Varje motiv är av hög kvalitet och trycks på tjockt papper med matt och exklusiv finish. När du packar upp tavlan så kan ett tips vara att hänga motivet på fler väggar, det är inte alltid den väggen som man tänkt sig som blir bäst. Lycka till!

Tavlor i begränsade upplagor

När du beställer en tavla från Spoca så vet du att den printas i en begränsad upplaga. Vårt intresse för konst och design är stort och vår vision är att tavlor ska kännas unika, personliga och skänka mycket glädje i hem och kontor. Därav får konsten ej tryckas i stora upplagor.

Svartvita tavlor

Svart och vitt i tavlor är snyggt. Inredningstrender kommer och går men svartvita motiv består och kan verklige sätta den rätta stilen i rummet. En riktigt bra svartvit tavla passar både till moderna och mer klassiska hem eller som inspiration till arbetsplatsen. I allt inredningsarbete oavsett om du är nyinflyttad eller bara vill fixa om hemma, så kan det vara värt att köpa fotokonst och hitta din nya stil som uttrycker personlighet, värme och varför inte lite coolt. Den svartvita minimalistiska inredningsstilen tilltalar många, olika gråskalor i textilier, dekorationer och möbler är högaktuellt idag och samsas perfekt med svartvit fotokonst till en samstämd helhet.

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt stora utbud med fotokonst till vardagsrum, sovrum, kök, hall och badrum. Säkerligen hittar du många motiv som blir till dina favoriter i hemmet, sommarbostaden eller kontoret. Våra konstnärer arbetar i Sverige, Spanien och Frankrike och letar ständigt efter spännande motiv till tavlor som får pryda väggarna i vackra hem.