Tavlor till sovrum

Sovrummet, platsen för vila och återhämtning. Låt dig inspireras av några förslag på fina tavlor som passar fint till sovrum. Svartvita tavlor eller färg blir alltid vackert i sovrummet.

Det finns 283 produkter.

Visar 1-36 av 283 objekt

Aktiva filter

Sovrum - Tavlor och posters

Tavlor i sovrummet är vackert, de sätter verkligen stilen och skapar en skön känsla. Med hjälp av fina tavlor kan du förändra ditt sovrum till en vacker och rofylld plats. I vårt fina sortiment hittar du snygga tavlor till sovrum med fotokonst, posters och prints. Varför inte en vacker naturtavla, en cool svartvit affisch, eller en retro/vintage tavla som lyfter sovrummet? Ta hand om sovrummet och skapa din alldeles egna inredningsstil.

Vackra tavlor till sovrum

Om du bara har valt några snygga tavlor till sovrummet så har du kommit ganska långt med inredningsstilen. Du kan även byta tavlor efter årstiderna och ljusets växlingar. Börja med att skaffa en riktigt snygg fototavla och häng den så du kan njuta av konstverket när du vaknar på morgonen. I sortimentet finns allt från svartvita posters till trendiga prints. När hemmets väggar behöver dekoreras är fina tavlor ett riktigt bra val. Möjligheterna är många, du kan till exempel kombinera ett coolt Stockholmsmotiv med en vacker naturposter från skärgården till en riktig "eye-catcher" i sovrummet.

Sovrummet är hemmets borg

Hemmet är vår borg brukar man säga och inte minst sovrummet är en plats där vi vill skapa en skön och ombonad känsla. Vacker fotokonst gör sig bra till sovrum oavsett om du väljer naturmotiv, sjö och hav eller från någon annan kategori här på Spoca edition. Är du intresserad av färg i konsten på väggarna till toner i harmonisk bas i inredningen? Då har vi många snygga tavlor till sovrum att erbjuda dig. Här ovan visar vi en samling posters som passar fint till sovrum och varför inte ovanför sängen.

Vad är det bästa med Spocas tavlor till sovrum?

Spocas tavlor är personliga och skapade av duktiga konstnärer som ständigt söker den perfekta bilden och uttrycket. Motiven varierar och kan bestå av ögonblicksbilder eller mer arrangerade fotografier. Vilket gör dem till vackra dekorationer i sovrum då de inte printas i massupplagor.

Har du provat att hänga dina tavlor över sängen? Pröva det, du kommer snabbt upptäcka att hela atmosfären förändras i sovrummet, det blir ombonat och personligt, du kanske till och med sover bättre. Snyggt blir att blanda motiven i olika färgskalor eller varför inte den monokroma stilen som svartvitt eller någon fin färgskala. En annan cool stil är tavelväggen i sovrummet, du matchar fler motiv till ett vackert kollage av fotografier på väggen. Tänk på att du bör lägga ut tavlorna på golvet och pröva dig fram hur de passar bäst tillsammans, så undviker du en massa spikhål i väggen.

Upptäck alla våra tavlor till sovrum

Du hittar många vackra tavlor till sovrum i våra kategorier med olika teman som Dröm och Fantasi, människor, svartvita, m.m. Fint är att satsa på olika teman i sovrummet, att ta fram det som präglar varje konstnär och land. Till exempel ett vackert motiv från Nice hänger vid en tavla från Stockholm. Här kan magi uppstå! Köp dina tavlor och posters till sovrum online på Spoca edition.

Sovrum att drömma om

Gör sovrummet till hemmets mest inbjudande plats med sköna sängar, vackra tavlor och lyxiga textilier att drömma om. Påslakan och örngott i egyptisk bomull, vackra lampor och sidobord är prylar som inspirerar till det vilsamma sovrummet. Om du vill förändra ditt sovrum och skapa en plats att drömma om så har vi fototavlor som får dig att längta hem men ändå inte kostar en förmögenhet.