Tavlor till vardagsrum

Funderar du på nya tavlor till vardagsrummet? Spännande, möjligheterna är obegränsade. Vi visar här några förslag på tavlor som samsas fint med skandinavisk design.

Det finns 122 produkter.

Visar 1-36 av 122 objekt

Aktiva filter

Tavlor vardagsrum

Våra populära och snygga tavlor till vardagsrum är fotograferade för att göra dig glad och ge ditt hem en vitamininjektion. Om du har rätt tavlor och detaljer så behöver du inte byta ut hela inredningen. Vardagsrumssoffan kanske har sett sina bästa dagar. Satsa på några riktigt snygga tavlor och en fin pläd att lägga över soffan. Det finns svartvita prints och trendiga färgposters att välja på. Passa på att köpa en tavla till hallen också, det är så coolt med fotokonst och här får vi det första intrycket av hemmet. Vad som är riktigt trendigt i vardagsrummet är tavelväggen, du hänger flera tavlor tillsammans som bildar ett tavelkollage. Det finns massor av möjligheter, ett vackert naturmotiv, cool bil eller spännande foto från städer. Tänk på att du kan lägga ut tavlorna på golvet och prova dig fram innan du tar fram hammare och spik. Kombinera tavlor i olika storlekar och färger till en fantastisk vägg i vardagsrummet.

Vad är det bästa med Spocas tavlor till vardagsrum?

Spocas tavlor fångar det skandinaviska ljuset och är designade av fotografer för dig som söker det vackra till väggarna i vardagsrummet. Motiven är ögonblicksbilder eller arrangerade fotografier i begränsade upplagor vilket gör dem till uppskattade tavlor i vardagsrummet. Inspireras du ofta av ny konst? Var inte orolig, våra posters med fotokonst passar lika bra i sovrum, hall och kök, som till arbetsplatsen på kontoret. Du kan lätt förnya ditt hem med Spocas motiv.

Alla våra tavlor gör sig mycket bra i vardagsrummet, svartvita eller i färg, till moderna hem eller en mer klassisk stil. Vi har här listat några favoriter som troligtvis passar i ditt hem. Vi erbjuder även en unik design, med snygga och konstnärliga motiv i många olika färger. Vi har tavlor i starka kontraster, fotograferade i motljus, och uppskattade vintage motiv till designfamiljen. Spoca tavlan är ett måste i varje hem och passar lika bra på kontoret som inspirationskälla.

Hur väljer jag rätt tavlor till vardagsrummet?

Vi har massor av konst att välja mellan, både svartvita, färgrika, naturmotiv, människor, arkitektur och städer. Vi har något som passar alla hem och arbetsplatser. Gillar du tavlor i monokrom stil? För den som vill inreda vardagsrummet i svart och vitt kan man titta under kategorier Fotokonst och Posters, där erbjuder vi många uppskattade motiv.

Fotokonsten kan gärna spegla intressen och personligheten hos de som bor där, och det gäller inte minst i vardagsrummet. Man brukar säga att hemtrivseln sitter i väggarna. En bra sak att tänka på när man shoppar tavlor online är att våga prova sig fram, var i rummet passar tavlan bäst? Om du ska inreda vardagsrummet kan du testa våra färgglada posters. Till sovrummet passar ofta mildare färger som ger ett harmoniskt och vilsamt uttryck.

Hur jobbar fotografen med motivet till tavlan?

Fotografen får sin inspiration av motivet, ljuset och kontrasterna i motivet, ibland uppstår det idealiska förhållandet under några få minuter. Den bästa bilden kan komma till av en tillfällighet, fotografen fångar ögonblicket och skapar därmed den perfekta tavlan som får hänga framme i vardagsrummet hos den designintresserade familjen. När du beställer våra tavlor behöver du inte heller vara orolig för att de ska printas i massupplagor, våra fototavlor säljs i limited edition, vilket betyder att originalet förstörs när upplagan är tryckt. Varje fotografi bär på sin historia, fotografens vision och längtan till det perfekta fotografiet.