Tavlor till vardagsrum

Funderar du på nya tavlor till vardagsrummet? Spännande, möjligheterna är obegränsade. Vi visar här några förslag på tavlor som samsas fint med Skandinavisk design.

Tavlor till vardagsrum Det finns 374 produkter.

per sida
Visar 1 - 36 av 374 artiklar
Visar 1 - 36 av 374 artiklar

Tavlor i vardagsrum sätter stilen, det lyfter hemmet och gör det där extra snygga och personliga looken i ditt hem. Med förslag på väl utvalda tavlor kan du enkelt förändra stilen i ditt vardagsrum. Här hittar du snygga tavlor och posters i färg och svartvitt med motiv på städer, natur, motor och retro/vintage. Varför inte en cool poster med vinterlandskap, en riktigt snygg fototavla med motiv från Stockholm, eller fotokonst med den coola sportbilen? Titta runt i vårt utbud och skaffa dig en ny inredningsstil till vänliga priser.

Stila om vardagsrummet med tavlor

Känns vardagsrummet trist? Om du har rätt tavlor och detaljer så behöver du inte byta ut hela inredningen. Vardagsrumssoffan kanske har sett sina bästa dagar. Satsa på några riktigt snygga tavlor och en fin pläd att lägga över soffan. Det finns svartvita prints och trendiga färg posters att välja på. Passa på att köpa en tavla till hallen också, det är så coolt med fotokonst och här får vi det första intrycket av hemmet. Vad som är riktigt trendigt i vardagsrummet är tavelväggen, du hänger flera tavlor tillsammans som bildar ett tavelkollage. Det finns massor av möjligheter, ett vackert naturmotiv, cool bil eller spännande foto från städer. Tänk på att du kan lägga ut tavlorna på golvet och prova dig fram innan du tar fram hammare och spik. Kombinera tavlor i olika storlekar och färger till en fantastisk vägg i vardagsrummet.