Tavlor Mallorca

Det finns 18 produkter.

Visar 1-18 av 18 objekt

Aktiva filter

Den spännande ön Mallorca har inspirerat oss till vackra tavlor med fotokonst och posters. En snygg tavla på väggen gör stor skillnad i hemmet eller varför inte till kontoret. Inred ditt hem med fina tavlor från Spoca + Klas!

Varför konst från Mallorca

Mallorca bjuder på vacker natur som ger oss inspiration till fina tavlor och de spännande gränderna i Palma där många av våra uppskattade tavlor och posters har kommit till. Vi tar oss runt ön med bil, cykel eller till fots när vi letar motiv. Oftast har vi kort tid på oss när det oväntade dyker upp framför kameralinsen. Det perfekta motivet från Mallorca till en tavla kan vara någon millisekund bort, det gäller att vara beredd.

Tavlor Mallorca

Vi har under de senaste tio åren erbjudit tavlor med motiv från Mallorca som idag pryder hem både på Mallorca, i Sverige och ett flertal andra platser runt om i världen. Vi förälskad oss i ön redan på 1990-talet och här har många minnesvärda tavlor kommit till.

Fotokonst Mallorca

Bra fotokonst kräver mycket av våra fotografer: Ett motiv som bär på en alldeles egen historia, det vackra ljuset som fångas i fotografiet, att vara på rätt plats som till exempel Mallorca. Allt sammantaget skapar fotokonst som tilltalar och berör våra sinnen. Spoca + Klas letar alltid efter motiv som skapar vacker och spännande konst som blir till tavlor och samtidigt en trogen vän för livet och får följa med från bostad till bostad. 

Fakta Mallorca

Mallorca ä den största ön i ögruppen Balearerna och erbjuder förutom vacker natur och gamla byggnader ett rikt konstliv som tar sitt uttryck främst i Palma. Coola gallerier med tavlor, fotokonst och posters hittar du i den gamla stadskärnan kring katedralen. Vi tar alltid en runda och besöker alla gallerier när vi är på ön. Vackra skulpturer, stora tavlor i extrema färger, ja det finns något för alla här, men det är inte billigt. Men så inspirerande!

Köpa tavlor med motiv från Mallorca

Tänk på att köpa med hjärtat när du väljer konst med motiv från Mallorca. Lita på dina känslor, det kan aldrig bli fel. Det gäller alla inköp till hemmet, gå på din linje, annars är risken stor att det känns lite ängsligt.