Naturmotiv

Här hittar du hela vårt utbud av konst som tar in naturen i rummet. Upptäck hur du inreder med naturmotiv i snygga tavlor och svartvit fotokonst. Att inreda med naturbilder ger harmoni och trygghet i rummet.

Det finns 129 produkter.

Visar 1-36 av 129 objekt

Aktiva filter

Tavlor och fotokonst med naturmotiv

Tavlor med naturmotiv är perfekt som fotokonst när du söker inspiration och idéer till ditt hem eller kontor. Fototavlor med motiv av natur, växter, träd, berg, skog, hav, vatten och sjöar räknas som ett säkert kort för att skapa det vackra hemmet. Något du alltid bör ha på väggen är fina och outforskade naturbilder som skänker oss lugn och inspiration. Det är snyggt att matcha konsten med svartvita motiv av människor eller arkitektur. Satsa på det avskalade och kombinera gärna med svenska designmöbler. Eller varför inte det bohemiska hemmet där fotokonsten får härja fritt.

Poster natur från Sverige

För alla inredningsintresserade är några posters med naturmotiv från Sverige det rätta valet av fotokonst. En fotovägg som visar dina intressen är coolt och helt rätt till din styling. Matcha gärna fotobilder med andra naturtavlor, du kanske har några äldre tavlor som du fått eller ärvt. Lägg ut dina posters på golvet och flytta runt dom tills du blir nöjd. När du är klar kan du slå i spikar i väggen och hänga upp tavlorna. Prova gärna att byta naturmotiv efter årstidernas växlingar.

Tavla, posters skogsmotiv, naturbilder blommor online

Att försöka få in lite av naturen i rummet tilltalar många inredare och designers. Posters med skogsmotiv blir alltid vackert och en tavla med naturbilder av blommor, havet eller bergstoppar kan bli designen som får ditt hem att blomma ut. Prova gärna att placera en tavla med havsmotiv i sovrummet, och en poster med blommor i köket eller en print som påminner dig om ditt bästa sommarminne i vardagsrummet. Prova gärna vår tjänst Prenumerera på tavlor, där du köper naturmotiv online och får byta motiv två gånger under arton månaders tid. Det sista motivet behåller du!