Tavlor

Beställa tavlor och fotokonst till hem & kontor!

Beställ din konst från oss. Här hittar du även prisvärda lyxiga tavlor med fotokonst i färg, svartvitt och ett stort utbud av motiv med natur, teknik & sport, resmål, landskap och urbana motiv.

Det finns 405 produkter.

Visar 1-36 av 405 objekt

Aktiva filter

Våra populära och snygga tavlor är designade för att göra dig glad och ge ditt hem och arbetsplats det där alldeles extra i stil, form och personlighet. Vårt mål är att erbjuda episka motiv, hög kvalitet samt snygg design!
Oavsett om du gillar svartvit fotokonst, urbana motiv, teknik & sport, resmål eller natur när den är som mest spännande, så har vi något som passar just dig.

Vad är bäst med Spoca`s tavlor?

Spoca`s tavlor är både snygga och personliga och fotograferas av konstnärliga fotografer. Upplagan är 300 till 2000 exemplar av varje motiv och storlek vilket gör dem till den ultimata bildtavlan då de inte exponeras överallt eller i alla hem och arbetsplatser.

Designar du ofta om hemma? Var inte orolig, våra lyxiga tavlor har ett personligt uttryck som gör sig fint i vardagsrum, sovrum, kök och hall! Våra stora tavlor passar lika bra över soffan, till tavelväggen, över sängen, vid köksbordet, som till både klassisk och mer modern designstil. Vi erbjuder även fotoposters i en unik design med svartvitt eller färgmotiv i upplaga 10 till 2000 exemplar av varje motiv och storlek.

Hur jobbar fotografen med tavlan?

Bakom varje tavla ligger det idogt arbete, fotografen har oftast en vision av vad motivet ska förmedla, ljuset, kontrasterna och platsen är viktiga beståndsdelar i den perfekta tavlan. Även under riktigt dåliga förhållanden som regn och dimma kan det skapas ett fint fotografi till tavlor som får pryda många hem. När du beställer våra fotografiska tavlor behöver du inte heller vara orolig för att de ska printas i enorma upplagor, våra motiv printas alltid i ett begränsat antal, vilket betyder att du inte ser dem överallt. Fotot bjuder på många uttryck vilket gör att tavlan passar till alla hem och arbetsplatser. 

Hur väljer jag rätt tavla?

Vi har många olika tavlor att välja mellan, både svartvita, färgglada, melankoliska och trendiga. Vi har något som passar alla hem och miljöer. Gillar du grafiska tavlor i svartvitt? För den som vill inreda monokromt kan man välja våra populära tavlor i samma färgskala, vilket alltid blir stilfullt i hemmet, du kan även låta varje rum få sin alldeles egna färgskala.

Våra tavlor med människor fångar en viss situation, något som pågår, vilket oftast resulterar i intressanta fototavla till hemmet och arbetsplatsen. De är även printade på ett högkvalitativt papper med Spocas prägling som garanterar äktheten. Vi har även vackra naturmotiv med sjö, hav, träd och berg fotograferade i Sverige, Spanien och Frankrike. Du kan också välja mellan tavlor med svartvitt och färgmotiv som passar till både modern och klassisk inredningsstil.

En bra sak att tänka på när man shoppar lyxiga tavlor online är att utgå ifrån vilka intressen man har. Om du brinner för städer och vackra byggnader kan du testa våra snygga urbana motiv i svartvitt eller färg. Andra fina motiv är teknik och sport som finns för inramning eller uppsättning på vägg med clips. Och du, tänk på att alltid köpa konst med hjärtat, det är den enda stilen som fungerar i längden.

Hur förnyar jag mitt hem med tavlor?

Du har alla möjligheter att få till ett vackert hem med tavlor från Spoca. Ett tips är att börja med att plocka ner alla tavlor från väggarna, ta sedan fram din nyinköpta konst och testa förutsättningslöst att hänga dem på väggarna. Tänk på att skapa små grupper i hemmet med möbler och favorittavlor, alla inredare tänker grupper som läshörnan, matplatsen, soffgruppen vilket nästan alltid blir personligt och mysigt. Ibland vill man förnya med andra färger i hemmet, satsa gärna på ett rum i taget, så blir det mycket roligare och inte så arbetsamt. Har du redan bestämt vilka tavlor du valt till rummet så kan det underlätta vid val av färger i textilier och möbler.

Du bör också fundera på vilken stil du föredrar i hemmet, är den modern, strikt, personlig, avskalad eller mer klassisk? Många av våra tavlor passar i alla dessa miljöer, men somliga kan förstärka stilen, till exempel tavlor i svart och vitt till modern inredningsstil, vackra naturmotiv stärker det personliga i rummet. Sammantaget är det nog så, att snygga fototavlor i hem där människor trivs, är det som skapar harmoni. Skaffa dig en tavelgarderob där du förvarar dina tavelmotiv som sparas till nästa bostad eller om du föredrar att byta ut tavlorna efter årets årstider. Somliga av oss vill ständigt förnya hemmet med tavlor och vackra föremål och vad passar då inte bättre än att byta ut bildmotivet på väggen till ett annat motiv.

Svartvita tavlor

Svart och vitt i tavlor är snyggt. Inredningstrender kommer och går men svartvita motiv består och kan verklige sätta den rätta stilen i rummet. En riktigt bra svartvit tavla passar både till moderna och mer klassiska hem eller som inspiration till arbetsplatsen. I allt inredningsarbete oavsett om du är nyinflyttad eller bara vill fixa om hemma, så kan det vara värt att köpa fotokonst och hitta din nya stil som uttrycker personlighet, värme och varför inte lite coolt. Den svartvita minimalistiska inredningsstilen tilltalar många, olika gråskalor i textilier, dekorationer och möbler är högaktuellt idag och samsas perfekt med svartvita tavlor till en samstämd helhet.

Förgyll ditt liv med lyxiga tavlor

På Spoca kryllar det av lyxiga tavlor. När det ska inredas och ändras om hemma eller på kontoret så är det få saker här i livet som är lika roligt som att inreda med konst. Du kan välja bland motiv av arkitektur, människor, städer, vintage & retro, natur och många andra. Fotografiska tavlor på väggarna är en livsstil och att prova sig fram var de passar bäst är nog det roligaste. Lägg gärna ut tavlorna på golvet och se vilka som passar bäst tillsammans, så undviker du onödiga spikhål i väggarna. Du kan även köpa eller låna ett laserpass vilket underlättar att tavlan hamnar precis som du önskar, som en tänkt vägrätt/lodrätt linje. 

Maxa dina Naturtavlor

Vackert, spännande och framförallt outforskat. Naturtavlor passar riktigt fint i hemmet och det är inte svårt att förstå den fascination många har för denna konstgren. Ett par snygga tavlor med naturmotiv blir harmoniskt och säger inte bara vem du är, de berättar även vad du brinner för. Naturmotiv finns i både färg och svartvitt, de uttrycker hav, träd, stränder och berg. Men det mest typiska för tavlorna är längtan till havet och naturen.

Inspiration

Låt dig inspireras av vårt stora utbud med tavlor till vardagsrum, sovrum, kök, hall och badrum. Säkerligen hittar du många motiv som blir till dina favoriter i hemmet, sommarbostaden eller kontoret. Våra konstnärer arbetar i Sverige och besöker ofta länder som till exempel Spanien och Frankrike för att hitta motiv till tavlor som ger inspiration till vacker och uttrycksfull konst.