Prenumerera på tavlor

Är du osäker på vilka motiv du vill dekorera hemmet med eller bara känner för att förnya konsten ibland? I denna kategori Prenumerera på tavlor får du byta ut varje tavla två gånger under en tidsperiod av 18 månader.

Det finns 113 produkter.

Visar 1-36 av 113 objekt

Aktiva filter

Alltför ofta köper vi tavlor som vi tröttnar på eller de passar inte in i inredningen längre. Du kan nu köpa tavlor med prenumeration, så erbjuds du byta ut tavlan två gånger under arton månader och därefter behåller du den senaste tavlan. Spara kartonglådan tavlan kommer i och skicka tillbaka den tavlan du vill byta ut (du betalar frakten) så skickar vi ut den nya tavlan (ingen fraktkostnad) du har valt.

Kul att prenumerera på tavlor

Vi vet att det kan vara svårt att köpa konst, den ska passa in i rummet, färger och nyanser bör samsas, är det flera som bor i hemmet måste alla vara överens. Med en prenumeration erbjuds du att testa och prova vilka tavlor som gör sig bäst i ditt hem eller varför inte kontor.

Du som vill byta ut fotokonsten ibland

Med Spocas prenumeration har du en möjlighet att byta ut tavlor som du har tröttnat på (gäller i 18 månader). Varje månad erbjuder vi nya motiv som du kan välja mellan. Skicka ett mejl till info@spoca.se så får du vårt månadsbrev.