Sjö och hav

Tavlor och posters med motiv av sjö och hav inspirerar till den vackra konsten på väggarna i rummet. Här hittar du prints med snygga havsmotiv, vackra stränder och landskap med träd.

Det finns 90 produkter.

Visar 1-36 av 90 objekt

Aktiva filter

Sjö och hav - tavlor med fotokonst

Det är något speciellt med tavlor där vatten finns med i fotokonsten, det kanske är vår längtan efter det vackra och kravlösa som inspirerar oss. Upptäck de fyra elementen jord, luft, eld och vatten i tavlor och prints här på Spoca. Njut av blåa hav och vackra skärgårdsmotiv som får väggarna i rummet att lysa upp. Snygga svartvita havsmotiv, gröna landskap och fina stränder är egenskaper som tilltalar många.

Tavlor Sjö och hav till hem och arbetsplatser

I vår kollektion av väggdekorer Sjö och hav hittar du snygga dekorationer för ditt hem och kontor. Med ett stort sortiment av fototavlor Sjö och hav vill vi inspirera dig till det vackra rummet, både till den moderna- och mer klassiska stilen. Havet kan vara vackert, farligt, oändligt och lockande, egenskaper som ingår i våra havstavlor. Våra fotografer fångar havsmotiven i Spanien, Frankrike och Sverige där tavlorna printas i vår studio. Vid allt inredningsarbete är det viktigt att hitta sin egen stil, det är ju den enda stilen som håller i längden. Den bästa Sjö och hav tavlan är den du köper med hjärtat.

Upptäck tavlor Hav

Upptäck tavlor Hav och hur du skapar vackra rum i hemmet, havsmotiven är väl vald och passar lika bra i moderna som mer klassiska bostäder. Skapa små öar av saker som hänger ihop, för att det inte ska kännas tillrättalagt mixar du materialvalen, kör din egen stil, det är det enda stilen som blir bra i längden. Våga testa nya saker, en tavla med motiv av hav passar kanske bättre i vardagsrummet istället för sovrummet. 

Sjö i vackra nyanser blått

Tavlor Sjö är idealiskt att inreda med, den vackra färgskalan från turkos till nästan grått gör det lätt att välja tavlor med motiv sjö som gör sig snyggt till din inredning. Häng tavlan ensam på en vägg eller tillsammans med fler tavlor av sjö till ett coolt tavelkollage. Konsten att låta ett hem mogna är ofta konsten att lära sig lyssna till sig själv och sina behov. Tiden är en underskattad inredningsarkitekt.