Editioner

Editions på Spoca är för människor som söker bra konst i begränsade upplagor. Konstnärliga fotografer som skapar fina porträtt av vår tid, dess glädje, sorg och kärlek.

Editioner Det finns 75 produkter.

per sida
Visar 1 - 36 av 75 artiklar
Visar 1 - 36 av 75 artiklar

Editioner

Fotografiets betydelse i konsten kan inte nog överskattas, som dekoration på väggarna är fotokonst ett överlägset val. Konstnärens förkärlek till det lekfulla och vackra är påtagligt i vårt gallerival. Tavlorna är fotograferade i Sverige, Spanien, Mallorca och printas med en teknik som gör att det slumpmässiga blandas med det förutbestämda. 

Fotografen

Spoca editions fotografer rör sig i skiftande miljöer och städer, intresset för det unika och vackra som skapar snygga posters är alltid i fokus. I vårt galleri hittar du fotokonst av smala gränder, vacker natur, fin arkitektur, Mallorca i skymning, coola bilmotiv och havets skiftningar i blått. Fotokonsten blir både dekorativ och spännande, och bildar tillsammans en bit av vardagen. Tavlorna blir vackra i alla rum och fotografen säger: "Än är inte det bästa fotomotivet taget". 

Mixa fotokonsten

Spännande hem bjuder ofta på vackra kontraster i design och fotokonst, det är det oväntade som tilltalar oss. Fotografier i svartvitt med naturmotiv mixas med stadsmotiv, Österlens vackra ängar samsas med vackra fotografier från Mallorca. Det är i mixen magin uppstår. Konsten bygger upp egna världar kring det vi intresserar oss för. Med Spoca editions fotokonst har du möjligheten att inreda och designa ditt rum i bostaden, kontoret och offentliga rum.