Människor

Tavlor människor. Upptäck våra moderna posters och prints av människor, i staden, naturen, på cykeln, racingbanan eller från 1950-talet. Köp dina tavlor online här - fri frakt!

Det finns 56 produkter.

Visar 1-36 av 56 objekt

Aktiva filter

Människor - tavlor, fotografisk konst på kvalitetspapper

I vår kollektion av tavlor Människor skapas vacker konst för väggar i hem och kontor. Med väl utvald fotokonst av människor vill vi inspirera dig att välja tavlor som passar dig, oavsett om du inreder ett modernt, eller klassiskt hem. Människan är ett fascinerande motiv att fotografera och gör sig fint till tavlor, våra fotografer söker ständigt det där alldeles speciella, unika och berättande i bilden. I vår kollektion Människor väljer du motiv i vackra färgnyanser som matchar din inredning och tavlor i olika gråskalor mellan svart och vitt. Tänk även på att ljuset reflekteras vackert i tavlor med färg vilket kan få väggarna att inspirera till inredningen snarare än tvärtom. Toner i en harmonisk bas ger lugn, medan accessoarerna skapar färgstarka kontraster. Det är i mixen magin skapas.

Tavlor Människor för vardagsrum och kök

I ett vardagsrum vill vi skapa hemtrivsel och stil med fina möbler och väggdekorationer. I vår kollektion tavlor Människor upptäcker du spännande fotokonst i fina nyanser, mänskliga situationer och svartvitt, som du kan kombinera fritt efter hjärta och smak. Kör din egen stil, det är ju den enda stilen som funkar för dig i längden. Köket är ibland en glömd plats när det gäller design och inredning, men här passar vår kollektion tavlor Människor vackert in. Skapa ditt idealkök med vacker fotokonst i färg eller svartvitt av människor, så hittar du hemtrivselns hemlighet. 

Människor i konsten

I dagens hem ser vi moderna tavlor av människor som väggdekorationer, det kan vara fotokonst, posters, prints och affischer. Gemensamt har de egenskaper som skapar trivsamma och vackra bostäder, människor attraherar oss och i vår kollektion upptäcker du många väggdekorationer som du kan kombinera oavsett stil och smak. Många minns nog med fasa gamla tavlor på allvarliga människor i tjocka guldramar, dagens fotokonst av människor bjuder på så mycket mer, glädje, färgnyanser och spännande motiv, som passar våra skandinaviska hem.  

Upptäck tavlor Människor

Här på Spoca edition erbjuder vi tavlor och posters med fotokonst Människor som skapar hemtrevliga, stilfulla och personliga hem och arbetsplatser. Hög kvalitet, konstnärliga fotografer och begränsade upplagor är egenskaper som tilltalar många inredningsintresserade. Hitta din designvision med våra tavlor Människor.