Vackert på väggen

En av de svåraste sakerna i inredningen är vad man ska pryda väggarna med.

Det finns 259 produkter.

Visar 1-36 av 259 objekt

Aktiva filter

Den vackra väggen

En av de svåraste sakerna i inredningsarbetet, men kanske den roligaste är vad man ska pryda väggarna med. Vi vill inte ha saker som är tråkiga, eller får oss att tappa glädjen. Vi vill pryda väggarna med sånt som vi älskar, som ger glädje och inte bara fylla ut tomrummen på väggarna i rummet. Det kanske är som så att en ny tid är här, vi längtar efter ljus, space, harmoni och det vackra och inte en massa prylar som bara är i vägen.

Konsten på väggarna

Vi inreder en lägenhet på Östermalm, där vi låter våra vackra posters med fotokonst samsas med äldre tavlor av grafisk konst och litografier. Här i mixen kan magin uppstå och visst blir det supersnyggt. Testa auktionshusen de har tavlor att buda på.

Speglar

Glöm inte speglarna i rummet, välj äldre, antika och coola speglar till våra moderna fototavlor, helst flera speglar i rummet. Snyggt blir träramar i lyxigt guld eller mer stramt i silver, eller en bronserad och patinerad spegel med skulpterad dekor, så förändrar vi rummet.

Vägglampor

Vägglampor och ljuslampetter blir supersnyggt till både fotokonst och äldre målningar. Här finns det mycket att välja på från 1900-talets andra hälft, Josef Frank, Nordiska Kompaniet och Atelje Lycktan för att bara nämna några exempel. Titta på auktionshusen.