Storlekar

Ett hem kräver tavlor och posters i olika storlekar. Vi erbjuder fotokonst i tre storlekar och en upplaga av fyrahundrafemtio snygga motiv som du kan välja mellan och mixa till din personliga inredningsstil.

Storlekar Det finns 306 produkter.

Underkategorier

  • Mellan storlek

    Tavlor och posters i mellan storlek 21x30 cm som passar mindre rum eller i grupp till en trendig tavelvägg.

  • Stora tavlor

    Stora tavlor 30 x 42 cm blir snyggt som inredningsdetalj till hemmet.

  • Små tavlor

    Inred med små tavlor i storlek 15x21 cm. Vacker fotokonst med kul motiv som ger ett personligt hem. Foto av små tavlor från cyklande fotografen.

per sida
Visar 1 - 36 av 306 artiklar
Visar 1 - 36 av 306 artiklar

Välj posters och tavlor efter storlek

Alla tavlor, posters och prints med fotokonst finns i tre storlekar, 15x21 cm, 21x30 cm och 30x42 cm. Motiven och storlekarna på konsten gör sig vackert i de flesta hem och arbetsplatser. Välj storlek och beställ lätt dina tavlor online här. All konst säljs i begränsad upplaga på kvalitetspapper med Spoca prägling för att garantera äktheten. Tavelramar till posters finns under kategori Ramar.

Öppna din dörr

Välkommen hem, visst inspireras vi av vackra hem och detaljer där designglädjen flödar i konsten och inredningen. Vackra fotoprint i färgstarka barnrum, italienskt kakel i badrum, taklampor av Hans Agne Jakobsson, bord från Asko är föremål som är valda med omsorg och kärlek av familjen som bor där. Ett hem kräver tavlor, posters och prints i olika storlekar som får till känslan i magen. Känslan att det är så himla bra!