Inredningstips

Våra bästa inredningstips!

Det finns 86 produkter.

Visar 1-36 av 86 objekt

Aktiva filter

Inredningstips - sovrummet

Låt sovrummet vara sparsamt inrett och i ljusa mjuka färger. Satsa på några tavlor med vilsam fotokonst på väggarna, kanske ett tavelkollage över sängen, det blir alltid fint. Välj en stol eller pall som nattduksbord, så blir det inte lika strikt och förutsägbart.

Vardagsrummet

Inred vardagsrummet med en riktigt stor växt. Häng upp snygga posters och prints med fotokonst, tänk på att alltid hänga konsten lågt. Låt gardinerna hänga hela vägen ner från taket till golvet, och de får inte skymma ljusinsläppet allt för mycket. En sliten fåtölj kan lätt piffas upp med en pläd eller ett fårskinn. Kuddar i soffan ger extra mysfaktor, köp stuvbitar till kuddfodral om du vill sy dom själv.

Köket

Förvara bestick i glasbehållare eller gamla plåtburkar. Tänk förvaring, förvara alla prylar i snygga askar och lådor. Häng upp en tavla över matbordet och glöm inte bort buketten i köket. Köp hem snygga skärbrädor och förvara dem framme. Fynda saker på loppis, det är detaljerna som skapar hemkänslan. 

Hallen

Ställ ett bord eller hylla i hallen med bukett på, så känner sig alla gäster extra välkomna. Tänk på ljuset, hallen brukar vara det rum där ljuset har svårast att komma in till. Här passar ljusa färger bra och det gäller även konsten på väggarna. Luta en stor spegel, gärna ett loppisfynd, mot väggen. Här skapar du det första intrycket i hemmet.

Tavelkollage

Bygg ett tavelkollage över soffan, sängen eller vid matbordet. Snygga posters och prints med fotokonst i ett antal av fem till tio tavlor blir fint. Tänk på att lägga ut fototavlorna på golvet och prova dig fram innan du börjar spika i väggen. Och glöm inte att inreda efter din vision och dina drömmar.