Stockholm

Hos Spoca edition kan du enkelt uppdatera din fotokonst. Vackra tavlor och posters med Stockholm som motiv. Vi älskar Stockholm och vill göra det enkelt och smidigt för dig att sätta ihop en inredningsstil som passar till hem och arbetsplatser.

Stockholm Det finns 141 produkter.

per sida
Visar 1 - 36 av 141 artiklar
Visar 1 - 36 av 141 artiklar

Stockholm poster och prints

Tavlor och posters med Stockholm som motiv fascinerar många och vi på Spoca edition älskar dessa fotobilder. Vi är ofta på jakt efter den perfekta Stockholmsbilden som kan bli en snygg tavla till hemmet. Det är några saker man bör tänka på. En av de viktigaste vid val av Stockholmsmotiv är färg eller svartvitt. Här får du fundera på vilken inredningsstil du valt, skandinavisk modern eller mer klassisk stil. En tavla med Stockholm i färg skapar en härlig färgklick i rummet men å andra sidan om du väljer svartvit print med Stockholm som motiv blir det mer avskalat och harmoniskt. Här väljer du självklart den poster som passar din inredningsstil bäst. Alla tavlor har sina egna uttryck, berättelser och gör sig fint i både vardagsrum och hemmets övriga rum. Välj snygg och vacker fotokonst som skapar en cool stil. En Stockholm poster är lika snygga i färg som svartvitt.     

Så inreder du med tavlor, poster Stockholm

En annan viktig sak är hur jag placerar mina snygga fotobilder med motiv på Stockholm. Oavsett om man tänker rama in Stockholmsbilden eller fästa upp den på väggen så bör man vara två som hjälper till. Vi favoriserar våra suggestiva tavlor som Bron, Reflex i sjön och Slussen eftersom de är självklara till skandinavisk design och dessutom häftigt coola. Snyggt är även en tavelvägg där Stockholmsmotiv ingår. Lägg gärna ut alla poster och prints på golvet och prova dig fram, ta sedan en bild som stöd för minnet. Vilka Stockholmsbilder hänger du upp i år? Hitta din poster och du har inredningen fixad.