Stockholm

Välj bland ett stort utbud tavlor med Stockholm som motiv. Vi älskar staden och vill göra det enkelt och smidigt för dig att sätta ihop en inredningsstil som passar till hem och arbetsplatser.

Stockholm Det finns 141 produkter.

per sida
Visar 1 - 36 av 141 artiklar
Visar 1 - 36 av 141 artiklar

Stockholm

Sveriges huvudstad är en inspirerande plats för våra fotografer att vistas i och ta fantastiska bilder av arkitektur, fordon, skärgård och natur. Vi erbjuder dig några av de bästa fotografierna och konstverken i fotokonst som beskriver staden bäst. Söker du det perfekta fotot och skandinaviska tavlor som inspirerar till inredningen i ditt hem, då kan tavlorna av Sveriges vackraste stad bli din designvision

Stockholm i tavlor

Äldre arkitektur i Stockholm och öar som Stora Essingen, Kungsholmen, Gamla stan, Södermalm och Djurgården, allt omgärdat av vatten har inspirerat många kända konstnärer under årens lopp. Välj en tavla med Stockholm som motiv och du har något vackert att njuta av under lång tid. Nu rivs en av stadens mest kända trafikplatser, kanske passar en poster från Slussen bra! Andra fina motiv är gasklockorna i Hjorthagen av Ferdinand Boberg. Vi har även tavlor av Stockholms skärgård med vackra naturmotiv från Lidingö.

Broarna

Stockholms alla öar binds ihop av broar, många i vacker arkitektur som tilltalar fotografer och konstnärer. Några av våra snyggaste fototavlor bjuder på dessa unika och vackra broar mellan stadens öar. Fantastiska tavlor som Bridge reflections poster - mellan Stockholm och Lidingö. Bridges to Årsta poster - mellan Södermalm och Årsta. Under 1800- talets industriella revolution var Stockholms broar ett komplement till båttrafiken och under 1900- talets ökning av bilismen ett viktigt inslag för att lösa stadens trafikproblem. Tunnelbanan i Stockholm är ett bra fortskaffningsmedel mellan öarna, ett vackert motiv är tavlan, Stockholm - Tåget mellan Gamla stan och Slussen.

Graffiti i Stockholm

Gatubilden i Stockholm visar ibland upp graffiti och affischering på staden husväggar, vilket också fångas i våra coola fototavlor och prints. Bilder som Stockholm - Slussen, Green house wall photo är perfekta för den som söker gatukonst till hem och kontor. Tavlan Street art visar konst från stadens förslummade områden. Även affischering blir som färggranna inslag i grå höstdagar som tydligt visas i Posters on wall, snyggt att hänga på väggen med andra motiv fån Stockholm.