Stockholm

Välj bland ett stort utbud av tavlor med Stockholm som motiv. Vi älskar staden och gör det här enkelt och smidigt för dig att sätta ihop en inredningsstil som passar ditt hem och din arbetsplats.

Det finns 133 produkter.

Visar 1-36 av 133 objekt

Aktiva filter

Stockholm tavlor, vackra städer

I vår kollektion av tavlor Stockholm finns snygga motiv till ditt hem och kontor. Med ett stort utbud av fotografiska tavlor Stockholm vill vi inspirera dig med vacker konst oavsett om du har ett hem med modern inredning eller klassisk stil. Sveriges huvudstad Stockholm är en inspirerande plats för våra fotografer att vistas i och ta fantastiska bilder av arkitektur och Stockholmslivet. I vår kollektion av fotokonst Stockholm erbjuder vi väggdekorationer i varierande nyanser, storlekar och motiv. Stockholm är ett motiv som passar både i färg och svartvitt. Tavlor Stockholm skildrar stadens liv och lyfter fram det vackra i arkitektur och design. Fotokonst från vackra städer som Stockholm är något vi vill rekommendera och konsten samsas fint med våra andra kollektioner. 

Tavlor Stockholm för vardagsrum, sovrum och kök

I ett vardagsrum där vi vill skapa hemtrivsel är det viktigt med snygg fotokonst. I vår kollektion av tavlor Stockholm erbjuder vi många motiv som du kan välja mellan till ditt vardagsrum. Snyggt blir även att blanda flera motiv från våra kategorier till en elegant tavelvägg. Tavlor med Stockholmsmotiv tillför så mycket mer till hemmet, färgerna och motiven skapar hemtrivsel och stil. Tavlor Stockholm är inte bara perfekt som vacker konst i sovrum och kök, utan även i hall, matsal och badrum.

Stockholms broar

Stockholms alla öar binds ihop av broar, många i vacker arkitektur som tilltalar fotografer och konstnärer. Några av våra snyggaste fototavlor bjuder på dessa unika och vackra broar mellan stadens öar. Fantastiska tavlor som Bridge reflections poster - mellan Stockholm och Lidingö. Bridges to Årsta poster - mellan Södermalm och Årsta. Under 1800-talets industriella revolution var Stockholms broar ett komplement till båttrafiken och under 1900-talets ökning av bilismen ett viktigt inslag för att lösa stadens trafikproblem. Tunnelbanan i Stockholm är ett bra fortskaffningsmedel mellan öarna, ett vackert motiv är tavlan, Stockholm - Tåget mellan Gamla stan och Slussen.

Graffiti i Stockholm

Gatubilden i Stockholm visar ibland upp graffiti och affischering på staden husväggar, vilket också fångas i våra coola fototavlor och prints. Bilder som Stockholm - Slussen, Green house wall photo är perfekta för den som söker gatukonst till hem och kontor. Tavlan Street art visar konst från stadens förslummade områden. Även affischering blir som färggranna inslag i grå höstdagar som tydligt visas i Posters on wall, snyggt att hänga på väggen med andra motiv fån Stockholm.

Upptäck tavlor Stockholm

Botanisera i vår kollektion av vacker konst Stockholm. Här hittar du alltid vackra tavlor till ditt hem eller arbetsplats. Spoca edition erbjuder ett stort urval av fotokonst som inspirerar och hjälper dig att inreda och hitta din designvision till väggarna. Välj fina tavlor Stockholm eller i någon annan kategori här på Spoca edition.