Retro/Vintage

Retro och vintage är populärt i konstvärlden. Här samlar vi posters och prints där våra designers har inspirerats från äldre trender, mode och teknologi. Alla retrotavlor förmedlar en känsla av en svunnen tid vilket blir häftigt till modern design och New England vintagestil.

Retro/Vintage Det finns 191 produkter.

per sida
Visar 1 - 36 av 191 artiklar
Visar 1 - 36 av 191 artiklar

Tavlor med retro och vintage

Fotobilder med vintage posters och retro tavlor har aldrig varit trendigare. Fotografier med äldre motiv och fotobilder från förr i tiden skapar en fin retrokänsla som gör sig bra på väggarna. Retro posters och prints är tidlöst, vackert och matchar inredningsstilar som New England och skandinavisk design. Retro och vintage är verkligen intressant idag och retroposters skapar fantastiska inredningar till hem och offentliga platser. Tavlor med vintagemotiv eller ett collage med flera fotoposters blir ett fint blickfång i hemmet.

Posters och prints med fotobilder

Nyckeln till cool inredningsstil sitter ofta i att mixa vintage prints och posters med modern designinredning. Fina fotobilder med gamla retromotiv möter den moderna stilen och skapar en häftig combo. Spännande människor i vintagekläder, vackra bilar som vi bara kan drömma om, städer och platser som andas en svunnen tid - vi har tavlor och posters för att du ska kunna hitta din retrostil. Oavsett om du brinner för retroprylar eller gillar mixen vintage och nytt så har vi snygga tavlor, posters och prints med fotokonst som passar din inredningsstil. Och glöm inte att provhänga tavlorna på fler väggar, så hittar du bästa platsen för dina tavlor.