Naturmotiv

Inspireras av våra posters med naturmotiv i både färg och svartvitt. Att inreda hemmet eller arbetsplatsen med naturbilder ger en harmonisk bas och lugn. Välj konst av blåa hav, vackra ängar, årstider eller skärgården. Vi erbjuder något för alla konstintresserade.

Det finns 111 produkter.

Visar 1-36 av 111 objekt

Aktiva filter

Posters med naturmotiv

Intresset för posters och prints med vackra naturmotiv är stort. Här hittar du tavlor i svartvitt och färg som matchar både modern och mer klassisk inredning. Vi erbjuder ett brett sortiment som våra fotografer ständigt uppdaterar med vackra naturmotiv. Välj konst av hav, vackra ängar, skogar, berg och skärgården. Alla posters trycks på obestruket papper med Spoca prägling för att garantera äktheten. Älskar du naturen och vill ta den med in i vardagsrummet? Då är våra naturposters ett bra val!

Tavlor av landskap, träd och berg

Många längtar ut till naturen, dofterna, omgivningarna, grönskan och det visuella. Vid all inredning skapar vi något vackert att längta hem till, du kanske trivs bäst i skogen, gillar gröna ängar eller drömmer om det blå havet, då passar en naturtavla i rummet bäst. Intresset för naturmotiv på väggarna får inspirera till tavlor med havsmotiv i sovrummet, häftiga berg i vardagsrummet, eller en poster med skogsmotiv i köket. När du inreder med naturtavlor är ett tips att kombinera stora och små prints till ett vackert kollage på väggen. Hitta dina naturmotiv online här på Spoca.

Tavlor med skogsmotiv

Grova granskogar, torra tallhedar och ljusa lövskogar är ett viktigt inslag i den svenska naturen. Två tredjedelar av Sveriges landyta är täckt av olika typer av skog. Inom konstvärlden har skogen som motiv fascinerat konstnärer och fotografer med dess vackra färger, ljusets brytningar i träden och det skulpturala i skogen.

Tavlor naturmotiv för matsal, vardagsrum och arbetsrum

För att få till en mysig hemtrivsel i vardagsrum och matsal krävs personlig inredning och vacker konst på väggarna. I vår kollektion Naturmotiv erbjuder vi många tavlor som du kan kombinera både till modern- och mer klassisk stil i ditt vardagsrum. Sätt upp motiven ensamma på väggarna eller i ett tavelkollage med flera snygga naturmotiv. Elegant är att låta konsten på väggarna få inspirera till inredningen snarare än tvärtom. Toner i harmonisk bas ger lugn, medan naturmotiven skapar färgstarka kontraster. Det är i mixen magin skapas. Passa även på att dekorera köket, hallen och det vackra sovrummet med naturmotiv, välj din favoritplats till vacker fotokonst från Spoca edition.