Motiv

Upptäck vad motivet gör för rummet. Låt dig inspireras av konst som du beställer på nätet. Surfa runt bland den senaste konsten och hitta väl valda tavlor som passar både modern designinredning och mer klassisk stil.

Motiv Det finns 438 produkter.

Underkategorier

 • Svartvita

  Svart och vitt blir alltid snyggt! En svartvit tavla på väggen får inspirerar till mer färg på inredningen snarare än tvärtom. Vi erbjuder ett stort antal svartvita posters från vacker fotokonst till coola retroillustrationer och svartvita naturmotiv. 

 • Naturmotiv

  Inspireras av våra posters med naturmotiv i både färg och svartvitt. Att inreda hemmet eller arbetsplatsen med naturbilder ger en harmonisk bas och lugn. Välj konst av blåa hav, vackra ängar eller skärgården. Vi erbjuder något för alla konstintresserade.

 • Städer

  Låt staden inspirera till konsten på väggarna, vi har kanske din favoritstad eller hemstaden som får pryda väggarna i ditt hem eller kontor. En tavla i svartvitt eller färg av städer är alltid populärt.

 • Stockholm

  Välj bland ett stort utbud tavlor med Stockholm som motiv. Vi älskar staden och vill göra det enkelt och smidigt för dig att sätta ihop en inredningsstil som passar till hem och arbetsplatser.

 • Broar

  Tavlor och prints av kända broar. Upptäck dessa fantastiska broar med färger, former och detaljer som skapar vackra posters till hem och arbetsplatser.

 • Sport och Teknik

  Vi ser ett stort intresse för posters, prints och affischer med motormotiv. Designers, stylister och inredningsintresserade har upptäckt att färgerna, formspråket och de svartvita kontraster passar in i modern skandinavisk design.

 • Retro/Vintage

  Retro och vintage är populärt i konstvärlden. Här samlar vi posters och prints där våra designers har inspirerats från äldre trender, mode och teknologi. Alla retrotavlor förmedlar en känsla av en svunnen tid vilket blir häftigt till modern design och New England vintagestil.

 • Dröm och Fantasi

  Spocas Dröm och Fantasimotiv samlar samtidsfotografi och konstbilder som verkligen låter dig drömma och längta. Här öppnar samtida fotografer upp till lekfullhet, glädje och galenskap när fantasin får flöda fritt.  

 • Arkitektur

  Tavlor och posters inom arkitektur skapa vacker konst till hem och arbetsplatser. Här hittar du motiv av stram, lekfull, spännande och färgrik arkitektur som får dina rum att se ut som vilket trendigt galleri som helst.

 • Sjö och hav

  Tavlor och posters med motiv av sjö och hav inspirerar till den vackra konsten på väggarna i rummet. Här hittar du prints med snygga havsmotiv, vackra stränder och landskap med träd.

per sida
Visar 1 - 36 av 438 artiklar
Visar 1 - 36 av 438 artiklar

Konst på nätet

Beställ tavlor med konst på nätet. Här kan du surfa runt bland de senaste trenderna och inspireras av fina svartvita posters, prints och affischer. Låt konsten inspirera dig till att inreda ditt hem med vacker fotokonst. Vi gör det bekvämt att shoppa tavlor online. Botanisera i våra olika kategorier och hitta favorittavlorna till ett stilsäkert hem eller mer mysig ombonad stil. Oavsett om du gillar konstmotiv som är eleganta, häftigt fartfyllda, lugnt rogivande eller stilfullt minimalistiska så hittar du det hos oss. Här finns såväl grymma vintage/retrotavlor till hemmets väggar som vackra naturmotiv.

Posters och tavlor med nya motiv

Upptäck vad motivet gör för inredningen i hemmet. Svartvita posters kan aldrig gå fel, stilsäkert och modernt blir det. Naturmotiv i sprakande färger får väggarna att inspirera till inredningen, alla bör satsa på minst ett rum i fina nyanser. Tavlor från den vackra staden Stockholm med arkitekturen, dofterna och färgerna är ett säkert kort i inredningssammanhang. Prints av broar kanske är lite nördigt, men ack så snyggt det kan bli. Motiv i retro/vintage stil passar både som kontrast i mer moderna hem och inredningsdetalj till skandinavisk möbeldesign från 1960-talet. Konst till köket kommer starkt och här ser vi vad nya kökstavlor kan göra för hemkänslan. Konst från Spoca går endast att beställa på nätet i begränsade upplagor.