Motiv

Här har vi samlat alla posters, prints och affischer. Du finner tavlor med människor, natur, motor och städer. All vår konst skapas av våra duktiga designers i vår Stockholmsstudio.

Motiv Det finns 68 produkter.

Underkategorier

 • Städer

  Vill du förändra hemma? Tuffa posters och tavlor med motiv från städer är verkligen hett nu. Du kan nu hänga upp tavlor på dina väggar med motiv på vacker arkitektur, smala gator och spännande detaljer från Stockholm och Mallorca. 

 • Naturmotiv

  Våra posters och tavlor med naturmotiv passar överallt. Fotografiska tavlor med träd, vatten och himmel är vilsamt att betrakta. Du kan dekorera väggarna med fantastiska naturtavlor.

 • Motor

  Vi ser ett stort intresse för posters, prints och affischer med motormotiv. Designers, stylister och inredningsintresserade har upptäckt att färgerna, formspråket och de svartvita kontraster passar in i modern skandinavisk design.

 • Retro

  Retro är populärt i konstvärlden. Här samlar vi posters och prints där våra designers har inspirerats från äldre trender, mode och teknologi. Alla retroposters förmedlar en känsla av en svunnen tid vilket blir häftigt till modern design och New England stil.

 • Sport

  Posters och prints med sport är eftertraktat. Här på Spoca edition finner du sportposter i svartvitt och färg som uttrycker snabbhet och hastighet. Vi har surfing, racing, bilar, tåg, människor och andra sportprints som blir snyggt att kombinera med t.ex. stadstavlor.

 • Stockholm

  I vår studio skapas Poster Stockholm med fotografiska motiv på vackra hus, kullerstensgator och miljöer som inte finns längre. Du finner unika posters och tavlor med vackra motiv från Stockholm.

per sida
Visar 1 - 12 av 68 artiklar
Visar 1 - 12 av 68 artiklar

Posters Motiv

Vi har ett begränsat utbud av posters, prints, affischer och tavlor. All vår konst skapas av designers och trycks på 240g matt papper med Spoca edition original prägling i högra hörnet av konstverket. Alla motiv väljs noggrant och printas i begränsad upplaga. Posters i upplaga 1000st och Fotokonst i upplaga 300st. Att göra fint och hänga upp tavlor i hemmet är inspirerande och får oss att trivas så mycket bättre hemma.