Inspiration

Tavelväggar med snygga tavlor i liten upplaga gör ditt hem speciellt. Hitta dina favoriter och kombinera motiven till ett vackert tavelkollage. Välj motiv och färger som passar dig och du får ett hem att längta till.

Inspiration Det finns 312 produkter.

Underkategorier

  • Tavlor till vardagsrum

    Funderar du på nya tavlor till vardagsrummet? Spännande, möjligheterna är obegränsade. Vi visar här några förslag på tavlor som samsas fint med Skandinavisk design.

  • Tavlor till sovrum

    Sovrummet, platsen för vila och återhämtning. Låt dig inspireras av några förslag på fina tavlor som passar fint till sovrum. Svartvita tavlor eller färg blir alltid vackert i sovrummet.

  • Tavelvägg

    Tavelväggen ger personlighet till ett rum. Satsa på en tavelvägg med minst fem, sex tavlor som matchar din inredningsstil. Här visa vi några förslag på fina tavlor till din tavelvägg.

per sida
Visar 1 - 36 av 312 artiklar
Visar 1 - 36 av 312 artiklar

Spoca edition - passion för tavlor och design

Vi på Spoca edition brinner för "design, historia och arkitektoniska upplevelser" och söker alltid nya motiv och äventyr. I vår Stockholms studio inspireras och skapas all fotokonst. Hos oss hittar du inspiration till att styla de senaste trenderna. Vi gör det bekvämt att köpa tavlor och posters online. Vi strävar alla efter att köpa och inreda med möbler och tavlor fulla av charm och stil. Självklart är det detaljerna som räknas. Svartvita, vintage/retro, färg eller naturmotiv? Här kan du välja och inspireras av utvald fotokonst som passar både vardagsrum, sovrum och hemmets övriga rum.

Så väljer du tavlor, posters till vardagsrum och sovrum

För att vardagsrummet ska bli riktigt mysigt och representativt krävs vacker konst på väggarna. Tavlor till vardagsrum kan vara svartvita, i färg, coola eller så där mysigt vackra och kontrastrika. Oftast är det just när det kommer till tavlorna i vardagsrummet som många får svårt att bestämma sig. Fotokonst är ett sådant exempel. Dessa fina fotografiska bilder är inte bara snygga till skandinavisk inredning, utan pryder många hem med mer traditionell inredningsstil. Samtidigt behöver du inte låsa fast dig, en tavla i vardagsrummet kanske passar ännu bättre i sovrummet.

Vintage posters eller modern fotokonst? Valet av Tavlor till sovrum baseras på tycke och smak. Kanske föredrar du vackra naturposters med motiv på himmel och hav, eller tavlor med foto av städer, motor och sport. Många väljer milda färger eller svartvit konst som ger en vilsam känsla i sovrummet.

Gillar du också tavelväggar? Att skapa en tavelvägg är ett enkelt sätt att ge hemmet personlighet. Surfa runt i vårt sortiment av snygga tavlor, posters och prints. Här finner du inspiration på fotokonst som skapar en fantastisk tavelvägg i ditt hem. Börja alltid med att lägga ut tavlorna på golvet och prova dig fram, ta sedan en mobilbild som du kan gå efter. Ett annat tips är tavelhyllor, då blir det enkelt att byta ut motiven och förnya hemmet. Här hittar du också ramar till våra tavlor. Vi gör det smidigt att shoppa tavlor, fotokonst och posters online.