Egenskaper

Vi funderar ofta på vad som gör vissa hem så speciella, vad har de för speciella egenskaper som får oss att trivas och må bra? Vikten av vackra detaljer och snygg konst på väggarna blir väldigt tydlig i vackert inredda hem.

Egenskaper Det finns 341 produkter.

Underkategorier

 • Snygga tavlor

  Begreppet snygga tavlor är ett subjektivt påstående. Hur vi som personer uppfattar konsten, vad är snyggt, vad tilltalar oss i tavlan är viktiga egenskaper när vi köper konst. Vid allt inredningsarbete gäller det att tänka med hjärtat och hitta snygga tavlor som tar fram våra personliga egenskaper och intressen.

 • Tavlor till vardagsrum

  Funderar du på nya tavlor till vardagsrummet? Spännande, möjligheterna är obegränsade. Vi visar här några förslag på tavlor som samsas fint med Skandinavisk design.

 • Tavlor till sovrum

  Sovrummet, platsen för vila och återhämtning. Låt dig inspireras av några förslag på fina tavlor som passar fint till sovrum. Svartvita tavlor eller färg blir alltid vackert i sovrummet.

 • Kökstavlor

  Inred ditt kök med fina tavlor. Hitta känslan med våra snygga kökstavlor, vi erbjuder allt från klassiska vintageposters till skandinavisk modern grafisk konst och fotografier på mat och bakverk till köket.

per sida
Visar 1 - 36 av 341 artiklar
Visar 1 - 36 av 341 artiklar

Att inreda med konst

Vi får ofta frågan hur man ska tänka med vad man sätter upp på väggarna. Att hänga upp tavlor och prints kan uppfattas som ganska svårt. Vilka färger fungerar, hur högt ska tavlorna sitta, storlekar och när fungerar tavelväggen? Här kommer några tips med inspiration:    

Den klassiska tavelväggen är ett fantastiskt sätt att inreda hemmet och kontoret till en personlig och uppskattad skandinavisk stil. Över en låg bokhylla, soffan eller sängen i sovrummet blir den perfekta platsen för en tavelvägg. Satsa på ny fotokonst för en mer strikt tavelvägg eller en mix av posters, prints och gamla tavlor för en personlig bohemisk stil. Blanda motiv och storlekar på ramar så uppstår den där speciella känslan att allt faller på plats.