Snygga tavlor online

Det är inte alltid lätt att hitta den snyggaste tavlan som passar till hemmet eller arbetsplatsen.

Det finns 81 produkter.

Visar 1-36 av 81 objekt

Aktiva filter

Den snyggaste tavlan

Vi lägger ner mycket tid på att köpa inredningsdetaljer och förbättra hemma och visst är det roligt att hitta den snyggaste tavlan som passare till hemmet eller arbetsplatsen. Vi vill känna oss unika och köpa konst i små upplagor, som vi blir nästan ensamma om att ha hemma. Vi vill hitta den snyggaste tavlan som ger glädje under lång tid och inte bara fylla ut tomrummet på väggarna i rummet. Det känns som en ny tid är här, vi söker inte mångfald utan det vackra och snygga som ger harmoni och kärlek.

Samspelet i tavlorna

Vi stylade en lägenhet i Vasastaden nyligen, där vi satte upp våra snygga tavlor med fotokonst i vardagsrum och sovrum för att sedan låta äldre grafisk konst samsas med litografier i övriga rum, magi uppstod. Grafiska blad brukar vi hitta på auktionshusen till rimliga priser.

Möbler

Designmöbler och textilier från 60- och 70-talet blir supersnyggt till både fotokonst och vackra prints. Här finns det mycket att välja på och oftast går det att fynda på auktionshus som Bukowskis, Stockholms Auktionsverk, Uppsala Auktionskammare, Auktionshuset Kolonn, Bruun Rasmussen eller något annat auktionshus ute i landet som säljer online.

Så piffar du upp rummet

Tänk på att i allt inredningsarbete gäller det att köpa med hjärtat, då blir du som nöjdast. Det gäller inte minst när du beställer fototavlor online och glöm inte att testa dig fram, i flera rum, för den bästa placeringen av ditt köp. Vi har blivit superinspirerade av färgstark konst på väggarna till en inredning i svaga färger och nyanser, så spännande och coolt.