Fotokonstnärer

Vacker fotokonst Axelini Prau. Fotografi från Sverige och Frankrike som trycks i 300 exemplar av varje storlek. Med stor nyfikenhet och konstnärlig känsla för färg och form skapar artisten fotokonst som gör hem speciella. Egenskaper som får oss att längta hem.

Det finns 404 produkter.

Visar 1-36 av 404 objekt

Aktiva filter

Axelini Prau vacker fotokonst

Hemmet och jobbet är en plats som ska ge positiva associationer. Vi söker alla unika inredningsdetaljer som skapar det personliga hemmet. Vi förväntar oss värme, gemenskap och möjligheten att koppla av. Axelini Prau erbjuder vacker fotokonst till alla design och konstälskare i upplagor om 300 stycken posters och tavlor av varje motiv och storlek.

Svartvit eller färg i fotokonsten

Det funderas ofta på vad som gör vissa hem så speciella, vad har de för speciella egenskaper som får oss att må bra? Känslan för nyanser i färger och svart spelar en stor roll när vi väljer möbler och fotokonst till hemmet eller arbetsplatsen. I bland vill vi hänga upp fotografier i sprakande färger och i andra rum fotografiska bilder i svartvitt. Fotokonsten ska skapa hem som känns fullkomliga utan att vara opersonligt perfekta.