Artister Axelini Prau

Vacker fotokonst Axelini Prau. Fotografi från Sverige och Frankrike som trycks i 300 exemplar av varje storlek. Med stor nyfikenhet och konstnärlig känsla för färg och form skapar artisten fotokonst som gör hem speciella. Egenskaper som får oss att längta hem.

Artister Axelini Prau Det finns 40 produkter.

Underkategorier

  • Kate G

    Posters Kate G. Fotografiska tavlor med fina motiv från städer, vackra bilar och naturmotiv i svartvitt och färg. Med stort intresse för design och inredning skapar konstnären snygga posters till hem, företag och offentlig miljö. Upplagan är 2000 exemplar av varje storlek.

per sida
Visar 1 - 36 av 40 artiklar
Visar 1 - 36 av 40 artiklar

Axelini Prau vacker fotokonst

Hemmet och jobbet är en plats som ska ge positiva associationer. Vi söker alla unika inredningsdetaljer som skapar det personliga hemmet. Vi förväntar oss värme, gemenskap och möjligheten att koppla av. Axelini Prau erbjuder vacker fotokonst till alla design och konstälskare i upplagor om 300 stycken posters och tavlor av varje motiv och storlek.

Svartvit eller färg i fotokonsten

Det funderas ofta på vad som gör vissa hem så speciella, vad har de för speciella egenskaper som får oss att må bra? Känslan för nyanser i färger och svart spelar en stor roll när vi väljer möbler och fotokonst till hemmet eller arbetsplatsen. I bland vill vi hänga upp fotografier i sprakande färger och i andra rum fotografiska bilder i svartvitt. Fotokonsten ska skapa hem som känns fullkomliga utan att vara opersonligt perfekta.