Posters

Vi erbjuder snygga posters och prints i begränsade upplagor. Hitta din inredningsstil med ett stort sortiment av unika print och exklusiva motiv i små upplagor. Låt konsten lyfta ditt hem med vackra posters från Spoca edition!

Posters Det finns 395 produkter.

Underkategorier

  • Arkitektur

    Tavlor och posters inom arkitektur skapa vacker konst till hem och arbetsplatser. Här hittar du motiv av stram, lekfull, spännande och färgrik arkitektur som får dina rum att se ut som vilket trendigt galleri som helst.

  • Svartvita

    Svart och vitt blir alltid snyggt! En svartvit tavla på väggen får inspirera till mer färg på inredningen snarare än tvärtom. Vi erbjuder ett stort antal svartvita posters från vacker fotokonst till coola retroillustrationer och svartvita naturmotiv. 

  • Tåg

    Tavlor och posters med motiv av tåg som väggdekoration i hem och arbetsplatser inspirerar många inredningsintresserade och tågentusiaster. Finns det något vackrare än en tavla med tåget som tar sig fram i skymning.

  • Stockholm

    Välj bland ett stort utbud av tavlor med Stockholm som motiv. Vi älskar staden och gör det här enkelt och smidigt för dig att sätta ihop en inredningsstil som passar ditt hem och din arbetsplats.

  • Bilar

    Tavlor och posters med motiv av bilar gör sig fint på väggarna och passar både den bilintresserade och den som söker dekorativ konst till hemmet. Vi erbjuder många fina bilmotiv på till exempel amerikanska bilar och biltavlor av engelska vintage/retro motiv.

  • Städer

    Fyra konstnärer som fotograferar städer! Upplev fotokonsten som präglar livet i staden, arkitekturen och människorna. Välkommen att inspireras av vackra tavlor och posters med motiv från städer.  

  • Vintage och Retro

    Vintage och retro är populärt i konstvärlden. Inred med en retromodern stil och inspireras av vackra vintageposters i färg och svartvitt. Bilder från en svunnen tid är stilfullt både till modern och klassisk inredningsstil.

  • Dröm och Fantasi

    Spocas Dröm och Fantasimotiv samlar samtidsfotografi och konstbilder som verkligen låter oss drömma och längta. Här öppnar samtida fotografer upp till lekfullhet, glädje och galenskap när fantasin får flöda fritt.  

  • Sjö och hav

    Tavlor och posters med motiv av sjö och hav inspirerar till den vackra konsten på väggarna i rummet. Här hittar du prints med snygga havsmotiv, vackra stränder och landskap med träd.

  • Människor

    Tavlor människor. Upptäck våra moderna posters och prints av människor, i staden, naturen, på cykeln, racingbanan eller från 1950-talet. Köp dina tavlor online här - fri frakt!

  • Naturmotiv

    Inspireras av våra posters med naturmotiv i både färg och svartvitt. Att inreda hemmet eller arbetsplatsen med naturbilder ger en harmonisk bas och lugn. Välj konst av blåa hav, vackra ängar, årstider eller skärgården. Vi erbjuder något för alla konstintresserade.

  • Broar

    Tavlor och prints av kända broar. Upptäck dessa fantastiska broar med färger, former och detaljer som skapar vackra posters till hem och arbetsplatser.

  • Tips tavlor

    Konst signalerar exklusivitet! Snygga tavlor och posters är vår specialitet - alltid till bra priser och endast i begränsade upplagor. Du hittar här tavlor som sätter den rätta känslan och stilen i rummet.

per sida
Visar 1 - 36 av 395 artiklar
Visar 1 - 36 av 395 artiklar

Våra populära och snygga posters är fotograferade och designade för att göra dig glad och ge ditt hem och arbetsplats det där alldeles extra i stil, form och personlighet. Vårt mål är att erbjuda bäst motiv, kvalitet samt snygg design!
Oavsett om du gillar svartvita fotoposters eller människor i porträtt, natur när den är som mest spännande, så har vi något som passar just dig.

Vad är bäst med Spoca´s posters?

Spoca´s posters är både snygga och personliga och fotograferas av konstnärliga fotografer. Upplagan är 600 till 2000 exemplar av varje motiv och storlek vilket gör dem till den ultimata bildpostern då de inte exponeras överallt eller i alla hem och arbetsplatser.

Designar du ofta om hemma? Var inte orolig, våra designposters har ett personligt uttryck som gör sig fint i vardagsrum, sovrum, kök och hall! Våra posters passar lika bra över soffan, till tavelväggen, över sängen, vid köksbordet, som till både klassisk och mer modern designstil. Vi erbjuder även fotoposters i en unik design med svartvitt eller färgmotiv i upplaga 10 till 300 exemplar av varje motiv och storlek under kategori Fotokonst.

Hur jobbar fotografen med postern?

Bakom varje poster ligger det idogt arbete, fotografen har oftast en vision av vad motivet ska förmedla, ljuset, kontrasterna och platsen är viktiga beståndsdelar i den perfekta fotopostern. Även under riktigt dåliga förhållanden som regn och dimma kan det skapas ett fint fotografi till postern som får pryda många hem. När du beställer våra fotografiska posters behöver du inte heller vara orolig för att de ska printas i enorma upplagor, våra bildposters printas alltid  i ett begränsar antal, vilket betyder att du inte ser dem överallt. Fotot berättar mycket vilket gör att postern passar till alla hem och arbetsplatser. 

Hur väljer jag rätt poster?

Vi har många olika tavlor att välja mellan, både svartvita, färgglada, melankoliska och trendiga. Vi har något som passar alla hem och miljöer. Gillar du posters i svartvitt? För den som vill inreda monokromt kan man välja våra populära posters i samma färgskala, vilket alltid blir stilfullt i hemmet, du kan även låta varje rum få sin alldeles egna färgskala.

Våra posters med människor fångar en viss situation, något som pågår, vilket oftast resulterar i intressanta fotoposters till hemmet och arbetsplatsen. De är även printade på ett högkvalitativt papper med Spocas prägling som garanterar äktheten. Vi har även vackra naturmotiv med sjö, hav, träd och berg fotograferade i Sverige, Spanien och Frankrike. Du kan också välja mellan posters med svartvitt och färgmotiv som passar till både modern och klassisk inredningsstil.

En bra sak att tänka på när man shoppar posters online är att utgå ifrån vilka intressen man har. Om du brinner för städer och vackra byggnader kan du testa våra snygga arkitekturposters i svartvitt eller färg. Andra fina posterkategorier är bilar och vintage & retro som finns för inramning eller uppsättning på vägg med clips. Och du, tänk på att alltid köpa posters med hjärtat, det är den enda stilen som funkar i längden.

Hur förnyar jag mitt hem med posters?

Du har alla möjligheter att få till ett vacker hem med posters från Spoca. Börja med att plocka ner alla tavlor från väggarna, ta sedan fram dina nyinköpta bildposters och testa förutsättningslöst att hänga dem på väggarna. Tänk på att skapa små grupper i hemmet med möbler och favoritposters, alla inredare tänker grupper som läshörnan, matplatsen, soffgruppen vilket nästan alltid blir personligt och mysigt. Ibland vill man förnya med andra färger i hemmet, satsa gärna på ett rum i taget, så blir det mycket roligare och inte så arbetsamt. Har du redan bestämt vilka posters du valt till rummet så kan det underlätta vid val av färger i textilier och möbler.

Du bör också fundera på vilken stil du föredrar i hemmet, är den modern, strikt, personlig, avskalad eller retro & vintage? Många av våra tavlor passar i alla dessa miljöer, men somliga kan förstärka stilen, till exempel posters i svart och vitt till modern inredningsstil, vackra naturposters stärker det personliga i rummet. Sammantaget är det nog så, att snygga fotoposters i hem där människor trivs, är det som skapar harmoni. Skaffa dig en postergarderob där du förvarar dina fotoposters som sparas till nästa bostad eller om du föredrar att byta ut tavlorna efter årets årstider. Somliga av oss vill ständigt förnya hemmet med tavlor och vackra föremål och vad passar då inte bättre än att byta ut postern på väggen till ett annat motiv.

Posters rea

På Spoca har vi låga priser på högkvalitativa posters. Håll utkik efter våra reor, ibland på hela sortimentet och ibland på utvalda kategorier. Många tavlor säljs iväg snabbt och kommer aldrig ut på rea. Om det finns något som slår billiga posters, är det ännu billigare posters! 

Svartvita posters

Svart och vitt i posters är snyggt. Inrednings trender kommer och går men svartvita posters består och kan verklige sätta den rätta stilen i rummet. En riktigt bra svartvit posters passar både till moderna och mer klassiska hem eller som inspiration till arbetsplatsen. I allt inredningsarbete oavsett om du är nyinflyttad eller bara vill fixa om hemma, så kan det vara värt att köpa posters och hitta din nya stil som uttrycker personlighet, värme och varför inte lite coolt. Den svartvita minimalistiska inredningsstilen tilltalar många, olika gråskalor i textilier, dekorationer och möbler är högaktuellt idag och samsas perfekt med svartvita posters till en samstämd helhet.

Fotografiska posters

På Spoca kryllar det av fotografiska posters. När det ska inredas och ändras om hemma eller på kontoret så är det få saker här i livet som är lika roligt som fotografiska posters. Du kan välja bland motiv av arkitektur, människor, städer, vintage & retro, natur och många andra. Fotografiska posters på väggarna är en livsstil och att prova sig fram var de passar bäst är nog det roligaste. Lägg gärna ut tavlorna på golvet och se vilka som passar bäst tillsammans, så undviker du onödiga spikhål i väggarna. Du kan även köpa eller låna ett laserpass vilket underlättar att fotografierna hamnar precis som du önskar, som en tänkt vägrätt/lodrätt linje. 

Natur Posters

Vackert, spännande och framförallt outforskat. Naturposters passar riktigt fint i hemmet och det är inte svårt att förstå den fascination många har för denna konstgren. Ett par snygga posters med naturmotiv blir harmoniskt och säger inte bara vem du är, de berättar vad du brinner för. Naturposters finns i både färg och svartvitt, de visar hav, träd, stränder och berg. Men det mest typiska för posters natur är längtan till havet och naturen.

Inspiration

Ändrar du om ofta med nya fotografier?  Var inte orolig, våra fotoposters passar i många sammanhang och inredningsstilar! Våra posters passar lika bra i vardagsrum, sovrum och kök, som till det kreativa kontoret och arbetsplatsen. Fina fotografier på väggarna inspirerar oss och var inte rädd för att flytta runt dina posters, tills du blir nöjd, då kan ren magi uppstå, så coolt!