Posters

Posters och prints har verkligen blivit populärt! Vi har ett stort sortiment som passar de flesta hem och inredningsstilar. Våra fotografer skapar nya populära print med exklusiva motiv i svartvitt och färg som erbjuds i begränsade upplagor. Inred med snygga posters från Spoca.

Posters Det finns 366 produkter.

Underkategorier

 • Artists

  Vacker fotokonst från Axelini Prau. Fotografi från Sverige och Frankrike som trycks i 300 exemplar av varje storlek. Med stor nyfikenhet och konstnärlig känsla för färg och form skapar hon tavlor, posters och prints i små upplagor till dig.

 • Fotokonst

  Intresset för fotokonst har exploderat de senaste åren. Nu kan du beställa fotografiska posters som skapar personliga hem. Snygga fotografier i färg eller svartvitt bidrar till ett trendigt och modernt hem. Under denna flik Fotokonst säljs varje tavla i begränsad upplaga.

 • Best Selling

  Här visar vi tavlor och posters som rönt mycket uppskattning och säljs online på Spoca edition. Hög kvalitet och unika fotografiska motiv i begränsade upplagor blir snygga prints till hem och kontor.

 • Stockholm Collection

  Utvalda fotografier från den vackra staden Stockholm. Vi presenterar en begränsad upplaga posters från Sveriges huvudstad Stockholm, kreativa fotografer och fina Stockholmsmotiv gör dessa tavlor till personlig konst.

per sida
Visar 1 - 36 av 366 artiklar
Visar 1 - 36 av 366 artiklar

Posters är den konsten som nästan gör störst skillnad för din inredningsstil. En vacker stilsäker design eller tråkig opersonlig stil. Här är det viktigt att du väljer rätt och hittar en stil som passar ditt hem. Hos oss på Spoca edition finner du fina posters som passar till hem och arbetsplatser. Här finns svartvita posters som gör sig mycket bra till ljusa väggar och fotokonst till både moderna designhem och mer klassisk inredningsstil. Eller varför inte bygga en trendig tavelvägg med posters. Kryp upp i favoritstolen och shoppa posters online i hög kvalitet från vår studio.

Välj poster till din tavelvägg

Till en snygg och trendig tavelvägg behöver du riktigt fina posters. Vad du ska satsa på beror på tycke och smak, men det finns några saker att tänka på. Ett fåtal posters i samma storlek ger en minimalistisk stil, väljer du många tavlor i olika storlekar blir det mer ombonat. Börja med att lägga ut alla favoritposters på golvet och prova dig fram tills du blir riktigt nöjd, så slipper du en massa spikhål i väggen.

Utvalda posters som sätter stilen

Vår kollektion är utvald med trendiga och vackra posters i både svartvitt och färg. Varje poster trycks i vår studio på matt 240g kvalitets papper. Motiven skapas av våra duktiga fotografer/designers och erbjuds i begränsade upplagor. Som du säkert förstår är fotoposters en passion för oss.

Upptäck våra posters

Med vackra posters är det lätt att hitta stilen. Ta del av våra posters som passar fint till både vardagsrum, sovrum och hemmets övriga rum. Vi har fotoposters till alla, såväl vuxna som barn. Inred hallen med en naturposter eller en motortavla i svartvitt. Eller dekorera köket med en retro/vintage print. Varför inte hänga upp en tavellist i sovrummet och ställa upp affischer med t.ex. sport och naturmotiv.

Ramar som passar dina posters

Gillar du också att inreda och skapa ett vackert hem? Genom att variera våra snygga posters och prints kan du enkelt skapa en personlig och trivsam stil i ditt hem. Ett tips är att rama in dina posters till vackra tavlor. Här finner du våra svarta träramar som passar till poster A4 (21x30cm) och A3 (30x42cm). En supercool kombination är våra svartvita posters och prints med träram i svart och vit passepartout som hänger på en ljus vägg i vardagsrum, sovrum, hall eller kök.