Tavlor

Här hittar du hela vårt sortiment av snygga tavlor, posters och prints! Vi har ett stort utbud av fototavlor som sätter stilen och gör hem så speciella. Våra fotografer uppdaterar hela tiden sajten med de senaste motiven som skapar vacker konst att längta hem till. Låt dig inspireras!

Tavlor Det finns 438 produkter.

Underkategorier

 • Posters

  Välj bland vårt stora utbud av snygga posters och prints. Vi har ett brett sortiment av motiv som skapar unika hem till unika människor. Låt intresset för konst och vackra print lyfta ditt hem, arbetsplats eller företag med fina posters som beställs online från Spoca.

 • Motiv

  Upptäck vad motivet gör för rummet. Låt dig inspireras av konst som du beställer på nätet. Surfa runt bland den senaste konsten och hitta väl valda tavlor som passar både modern designinredning och mer klassisk stil.

 • Egenskaper

  Vi funderar ofta på vad som gör vissa hem så speciella, vad har de för speciella egenskaper som får oss att trivas och må bra? Vikten av vackra detaljer och snygg konst på väggarna blir väldigt tydlig i vackert inredda hem.

 • Storlekar

  Ett hem kräver tavlor och posters i olika storlekar. Vi erbjuder fotokonst i tre storlekar och en upplaga av fyrahundrafemtio snygga motiv som du kan välja mellan och mixa till din personliga inredningsstil.

per sida
Visar 1 - 36 av 438 artiklar
Visar 1 - 36 av 438 artiklar

Köp tavlor online som inte alla andra har

På Spoca erbjuder vi ett stort antal snygga tavlor och prints som inspirerar till det vackra rummet. Hög kvalitet och fina posters som inte alla andra har skapar så speciella hem och arbetsplatser. Egenskaper som får oss att slappna av och hitta ny energi och inspiration i hemmet. Konsten förknippas oftast med så många behov, den kan vara personlig, cool, abstrakt och stilren. Låt din designvision i hemmet och jobbet växa fram i lugn och ro. Vi erbjuder konsttavlor till vardagsrum, sovrum, hall, kök och arbetsplatser. All konst printas på papper med Spocaprägling för att bekräfta äktheten. De flesta tavlorna beställs utan ram men vi erbjuder snygga ramar till alla tavlor.

I vår webbshop hittar du fina tavlor till alla rum i hemmet, arbetsplatsen och det offentliga rummet. Vi erbjuder vårt bästa sortiment från artister som Axelini Prau, K.E. Grebö, Buster Ketonius, Kate G med fototavlor, klassiska svartvita tavlor, coola retrotavlor, modern abstrakt konst, naturmotiv, gulliga barntavlor och mycket mer. Våra posters med motiv från Sverige, Spanien och Frankrike skapas av våra duktiga fotografer som ständigt söker det unika motivet till den perfekta tavlan.  

Låt motivet, nyanserna eller svart/vitt i konsten får inspirera till inredningen snarare än tvärtom. Tavlor med färgstarka kontraster till harmonisk bas skapar en härlig mix i rummet. Eller fototavlor i milda nyanser till starkare färger i inredningen är också ett säkert kort. Att skapa en tavelvägg där motiven får breda ut sig från golv till tak ger en spännande effekt och ett tips är att en färgad vägg bakom ger kontrast som gör konsten rättvis. Vi uppdaterar ofta vårt sortiment med nya produkter och motiv. Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna genom att besöka vår sajt.