Tavlor

Vi på Spoca edition brinner för tavlor och design. Här kan du botanisera bland de senaste trenderna och inspireras av vacker fotokonst. Hos oss hittar du inspiration till att inreda hemmet. Vi gör det bekvämt att shoppa online.

Tavlor Det finns 287 produkter.

Underkategorier

  • Posters

    Vad kul att inreda hemmet med snygga posters och prints. Vi har fantastiska motiv för alla stilar. Pryd dina väggar med något riktigt vackert och trendigt. Du hittar här posters och prints till vänliga priser.

  • Motiv

    Vi på Spoca edition brinner för konst. Här kan du surfa runt bland de senaste fototavlorna och inspireras av vårt utbud av tavlor och posters. Hos oss hittar du inspiration till att styla om ditt hem.

  • Storlekar

    Här hittar du tavlor och posters i olika storlekar. Vår fotokonst finns i tre storlekar som du lätt matchar till en snygg tavelvägg.

per sida
Visar 1 - 36 av 287 artiklar
Visar 1 - 36 av 287 artiklar

Spoca edition - tavlor som sätter stilen

Här på Spoca edition kan du enkelt uppdatera ditt hem med fotokonst. Ett fint utbud av tavlor online gör att du snabbt hittar fototavlor, posters och prints som pryder dina väggar. Du kanske söker fotokonst som passar till vardagsrummet eller svartvita posters att hänga upp i sovrummet. Här kan du surfa runt bland snygga och trendiga tavlor till väggarna. Hos oss finns fina fotomotiv tagna av duktiga fotografer. Välkommen att surfa runt och hitta din favorittavla. Kanske söker du en vacker fototavla att hänga upp i köket? Vi är ständigt på jakt efter fina motiv till kökstavlor. Vi gillar fotokonst, tavlor, design och vill här inspirera dig att skapa ett vackert och personligt hem.

Konsten att hänga upp tavlor

En bra idé är att lägga lite tid på tavelhängning. Använd gärna tumstock och vattenpass så undviker du att bli irriterad på tavlor som hänger snett och att avståndet mellan ramarna inte stämmer. Beroende på vad du vill signalera med din tavelvägg så finns det många sätt att hänga upp tavlor på. Ett vanligt fel vi gör är att hänga tavlorna för högt och du kan även tänka på att tavlor med detaljrika motiv gör sig bäst på nära håll. Ett annat bra tips är att först lägga ut tavlorna på golvet så ser du hur helheten blir och du slipper en massa spik och borrhål i väggen. Stilfull och personlig inredning handlar mycket om detaljer som fin fotokonst och posters. Hos oss hittar du det du söker, vi gör det enkelt att shoppa tavlor och ramar.