Hitta din personliga inredningsstil

Gör som proffsen, skapa en personlig inredningsstil och gärna något oväntat, låt dina intressen komma fram i designen av hemmet och arbetsplatsen.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Aktiva filter

Gör som proffsen inred med konst, möbler och textilier som får varje rum i hemmet att sticka ut. Ett bra tips är att skapa en personlig stil och gärna något oväntat, låt dina intressen komma fram i designen av hemmet. Dina gäster ska helst förundras och hitta nya detaljer som kanske berättar något om dig. Och tänk på att du med fördel kan inreda på höjden, låt även bokhyllor gå ända upp till taket och var inte rädd för att hänga flera tavlor ända upp till taket. Speglar är även ett bra tips som oftast får rummet att kännas större.

Snygga tavlor på väggarna

Tavlor med uttryck och som bär på en berättelse blir en fin dekoration i rummet, samtidigt som många intressanta samtalsämnen kan uppstå under middagar och fester. Svartvit fotokonst är ett säkert kort, det blir alltid mycket snyggt och fint i både moderna designhem och till en mer klassisk inredningsstil. Tavlor i häftiga färger gör sig mycket bra till möbler och textilier som går i milda färger. Var inte rädd för att pröva dig fram.

Låt fantasin flöda

I bland fastnar vi i beprövade detaljer och stilar, en tavla med ett motormotiv beställs inte bara av motorintresserade personer, vi ser att unga designintresserade människor tänker utanför boxen och skapar sin alldeles egna inredningsstil och här kan ett motormotiv bli en spännande inredningsdetalj i hemmet eller arbetsplatsen.

Fotograf på resande fot