Analogt Foto

Analogt foto som en konstform i fotokonsten uppmärksammas mer och mer. Köp tavlor här som fångar ögonblicket på film.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Fotokonst med analogt fotografi

När vi inreder med fotokonst i tavlor söker vi alltid det där utvalda, speciella och unika att dekorera väggarna med både till hemmet, kontoret och den mer offentliga miljön. Och vad passar då inte bättre än analogt fotografi i svartvitt eller färg. Vi älskar analogt, en kamera med film och ett motiv som speglar tidsandan, då kan konstnärligheten bli magiskt.

Analogt foto som fotokonst

Under denna kategori är alla tavlor av analogt foto och fotograferade under 1900-talet. Bilderna är oftast inte lika knivskarpa men förmedlar i stället ett fint konstnärligt uttryck som gör sig mycket bra i fotokonsten. Ett klassiskt hantverk med analog kamera, film och mörkerrum. Därefter printar vi den förutbestämda upplagan och förstör sedan originalet.  

Spoca fotograferar både analogt och digitalt

Att fota analogt kräver ett visst tålamod men belöningen kommer direkt efter framkallningen. En bra analog kamera behövs och rätt val av film och sedan går det inte att skjuta av bilder på samma sätt som vid fotografering med en digital kamera. Somliga kallar det för långsam fotografering. Men vi bara älskar det!