Trix och knep för att inreda med fotokonst

Det personliga hemmet.

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter

Först och främst var inte rädd för att prova dig fram, fotokonst passar i alla hem och arbetsplatser men för att hitta den optimala placeringen måste du testa var tavlorna passar bäst i rummet.  

Dela in hemmet i små öar

Tänk små öar i rummet och inred varje ö med möbler, textilier och fotokonst efter dina visioner och drömmar. Välj svartvitt, det blir alltid coolt eller skapa personliga platser i en färgrik skala. En viktig del i allt inredningsarbete är att hitta det där lite udda, som sticker ut och bidrar till det personliga eller stilfulla, här kan fotokonsten antingen i svartvitt eller färg verkligen göra stor skillnad. Spoca erbjuder ett stort sortiment av snygga och trendiga tavlor som du beställer online här i shopen.

Det personliga hemmet

Visst är det fint med nya möbler, men även gamla saker går att piffa upp med textilier som plädar och kuddar, det kan bli riktigt snyggt och personligt. Ett annat tips är att kolla in auktionshusen och loppisar, vi besöker ofta Stockholms Auktionsverk och Bukowski både för att sälja föremål vi har tröttnat på och lägga bud på vackra saker som gör sig fint till Spocas fotokonst. Vi som brinner för att skapa det perfekta hemmet eller kontoret med coola möbler och vacker fotokonst upptäcker snabbt att inredning och vacker design inte måste kosta en förmögenhet.

Tavelväggen?

Ibland är det snyggt med många tavlor och posters med fotokonst och grafik, tavelväggen passar alltid till exempel över soffan och sängen. Men det kanske ligger i tiden och modet att inte gå på kvantitet utan istället satsa på kvalitet. Några snygga tavlor i svart och vitt eller fina färgnyanser kan bli till kärlek för resten av livet, är sedan upplagan inte för stor, ja då blir det perfekt!   

Inreda med vacker fotokonst

Tänk på att inte hänga fotokonsten för högt, välj tavlor i begränsade upplagor, mixa stilen med gammalt och nytt, små detaljer är verkligen underskattat, ha inte bråttom, låt din inredningsstil få växa fram.